"Get Out"-instruktør skal producere reboot af "The Twilight Zone"

Den mystiske antologiserie fra 60'erne får endnu en gang nyt liv.

CBS har længe villet genindspille den klassiske antologiserie "The Twilight Zone", og nu går de videre i udviklingen af et reboot. Serien vil blive lavet eksklusivt til streamingtjenesten CBS All Access, som også huser den nye "Star Trek: Discovery"-serie.

Instruktøren og manusforfatteren bag race-satiren "Get Out", Jordan Peele, er i forhandlinger med tv-kanalen om at hjælpe i udviklingen af projektet som executive producer. På nuværende tidspunkt er den forholdsvis ukendte Marc Ramirez hyret som showrunner på serien.

Bryan Singer ("X-Men"), Simon Kinberg (den kommende "X-Men: Dark Phoenix") og Craig Sweeny (tv-serien "Limitless") har udviklet serien i løbet af det sidste år, men de er ikke længere involveret i projektet. 

Sejlivet serie

Den oprindelige "The Twilight Zone"-serie kørte i fem år på CBS fra 1959 til 1964. Skaberen Rod Serling skrev eller medvirkede til de fleste af de 156 episoder i serien. Episoderne fortalte originale historier, der var baseret på science fiction og horror og havde ofte kendte skuespillere på rollelisten – blandt dem Buster Keaton, Dennis Hopper, Leonard Nimoy, Robert Redford og William Shatner.

Serien er blevet genoplivet to gange før og én gang som film. Det første reboot havde premiere i 1986 på CBS og havde 110 episoder. Andet reboot, som var med bl.a. Forest Whitaker, fik premiere i 2002 og havde blot 43 episoder. Filmversionen "The Twilight Zone: The Movie" fra 1983 havde segmenter instrueret af John Landis, Steven Spielberg, Joe Dante og George Miller.

Kommentarer

"Get Out"-instruktør skal producere reboot af "The Twilight Zone"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen