"Ghostbusters: Afterlife" får omsider en ny premieredato

Franchisens næste kapitel udkommer næsten præcis 37 år efter den første film.

Til næste sommer skal vi igen jage spøgelser. Langt om længe er der fastsat en ny premieredato til "Ghostbusters: Afterlife", der ligesom mange andre Hollywood-produktioner måtte udsættes på grund af den globale pandemi.

Oprindeligt var filmen sat til at lande i biograferne i juli i år. Siden da blev premieredatoen udskudt til den noget mere vage dato "marts 2020", men nu er der langt om længe sat en fast dato, og det bliver næsten præcis på 37-års dagen for den oprindelige "Ghostbusters".

Læs også: Firsernes "Ghostbusters"-legetøj er tilbage!

11. juni 2021 vil "Ghostbusters: Afterlife" spøge i biograferne, hvilket er 37 år efter, at "Ghostbusters" fik amerikansk premiere den 8. juni 1984. 

"Ghostbusters: Afterlife" er instrueret af Jason Reitman, som er søn af Ivan Reitman, der lavede de to oprindelige "Ghostbusters"-film. Den nye film vil samle op på historien fra de to første film og fokusere på en ny generation af spøgelsesjægere, der dog har rødder tilbage til den oprindelige gruppe.

Flere af de oprindelige skuespillere såsom Bill Murray, Sigourney Weaver og og Dan Aykroyd vender tilbage, og de vil denne gang spille over for navne som Paul Rudd, Mckenna Grace og Finn Wolfhard.

Kommentarer

"Ghostbusters: Afterlife" får omsider en ny premieredato

 • 0

  Who you gonna call ..?

  Ronni Pedersen23-10-20 11:27

 • ★★★★1

  Fedt at der endelig er blevet sat en premiere dato på. Det er nok den - ud over James Bond - fra de store Blockbusters serier, som jeg glæder mig mest til at se.

  Er især også spændt på at se hvordan, de får integreret det gamle team med Murray og Co. ind i filmens plot og i et samarbejde med det yngre hold af Ghostbusters. :) 

  NightHawk23-10-20 15:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen