"Godzilla 2" skyder optagelserne i gang og bekræfter monstre!

Legendary Pictures og Warner Bros. kan nu annoncere, at det næste kapitel i deres "Godzilla"-franchise har påbegyndt optagelserne. I samme ombæring er et kort resumé af handlingen blevet udgivet samt filmens cast endeligt bekræftet.

Den næste "Godzilla"-film, der er opfølgeren til Gareth Edwards' "Godzilla" fra 2014, vil følge det hemmelighedsfulde efterretningsvæsen Monarch og dets medarbejdere, der endnu en gang må stå overfor det gigantiske monster Godzilla. Kæmpeøglen var i seneste omgang i kamp mod de to MUTO-væsner, men denne gang står han overfor hele tre modstandere, nemlig de klassiske monstre Mothra, Rodan og King Ghidorah, hvor sidstnævnte må betegnes som kæmpefirbenets absolutte ærkefjende. Når disse supervæsners altødelæggende dødskamp bryder løs, sættes selve menneskehedens videre eksistens i overhængende fare, og Monarch må derfor sætte alt ind for at bekæmpe den enorme trussel.

Monarch-organisationen fungerer som bindeled i filmselskabernes såkaldte "MonsterVerse" og var således også repræsenteret i "Kong: Skull Island" fra tidligere på året, der er en del af samme filmserie.

Hovedrollerne besættes denne gang af Kyle Chandler ("Bloodline") og Vera Farmiga ("The Conjuring") samt Millie Bobby Brown (Eleven i "Stranger Things") som deres datter, mens O'Shea Jackson Jr. ("Straight Outta Compton"), Zhang Ziyi ("Mit liv som geisha"), Bradley Whitford ("Get Out") og Charles Dance (Tywin Lannister i "Game of Thrones") også vil være at finde i filmen. Ken Watanabe og Sally Hawkins vender tilbage til deres roller fra den første film, og i instruktørstolen finder vi Michael Dougherty ("Krampus").

Ny titel under udvikling?

Derudover lader det til, at filmens titel er taget til revision. Før gik projektet under "Godzilla: King of the Monsters", men i pressemeddelelsen benævnes det kun som "efterfølgeren til Godzilla". Det ses sjældnere og sjældnere, at filmserier vælger at nummerere de efterfølgende film, så vi kan nok godt forvente, at selskaberne afslører en længere, endelig titel på et senere tidspunkt.

"Godzilla 2", eller hvad filmen ender med at blive navngivet, vil under alle omstændigheder være at finde i de danske biografer 21. marts 2019.

Kommentarer

"Godzilla 2" skyder optagelserne i gang og bekræfter monstre!

 • 0

  Lad os håbe den bliver betydeligt bedre end den første. Den var dælme ikke specielt god.

  T'hain20-06-17 12:29

 • 0

  En9. Jeg var heller ikke spor begejstret for den (?) første. 

  Kyllingebenet20-06-17 12:31

 • 0

  Jeg kunne ret godt lide mange ting ved den første og ser bestemt frem til efterfølgeren.

  Superknys20-06-17 13:36

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen