"Godzilla" på vej som anime-serie hos Netflix

Fortællingen om kæmpeuhyret bliver nu også oprullet som animeret tv-serie.

Monstret over alle monstre, den gigantiske kæmpeøgle Godzilla, kan snart skrive en japansk animationsserie på repertoiret. Det er nemlig kommet frem, at Netflix pønser på en anime om det legendariske filmmonster.

Serien får titlen "Godzilla: Singular Point" og er sat til at få premiere i løbet af 2021. Instruktør på projektet bliver Atsushi Takahashi, som tidligere har svunget taktstokken på afsnit af anime-serierne "RideBack" og "Space Dandy". Med sig har han bl.a. animator Eiji Yamamori, der har arbejdet på Studio Ghibli-film som "Chihiro og heksene" og "Prinsesse Mononoke".

Se også: Første billede fra "Godzilla vs. Kong" viser de mægtige monstre i kamp

"Godzilla: Singular Point" vil i sit udtryk kombinere håndtegnet animation med CG-skabte billeder. Det nye projekt vil dog ikke have nogen forbindelse til eksisterende versioner af "Godzilla"-mytologien – og altså heller ikke de tre anime-film, Netflix allerede har lavet om monstret. Den første af disse, "Godzilla: Planet of the Monsters", kom oprindeligt i 2017, mens to efterfølgere fulgte på tjenesten i 2018.

I forvejen er det blevet til over 30 live action "Godzilla"-film, siden instruktør Ishiro Honda for første gang bragte kæmpeuhyret til live på det store lærred tilbage i 1954.

I den næste af disse skal Godzilla såmænd op mod et andet ikonisk filmmonster – nemlig King Kong. Den film, "Godzilla vs. Kong", står indtil videre til at udkomme til maj næste år.

Kommentarer

"Godzilla" på vej som anime-serie hos Netflix

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen