"Godzilla vs. Kong" udkommer muligvis direkte på streaming

Den kommende monsterfilm lander måske direkte i stuerne næste år på en streamingservice nær dig.

I "Godzilla vs. Kong" tørner de to legendariske monstre King Kong og Godzilla sammen, og til trods for, vi hverken har set et billede, teaser eller trailer, skulle filmen være lige på trapperne.

Ovenpå den globale COVID-19-pandemi er biografdistributionen dog overhovedet ikke, som den plejer, og det betyder, at "Godzilla vs. Kong" sandsynligvis udkommer direkte på streaming.

Først blev filmen udskudt fra marts til november i år, og oven på pandemien blev filmen yderligere udskudt til maj 2021. Nu overvejer Warners Bros. dog at udgive storfilmen direkte på streaming. 

Netflix byder for lidt

Den nye amerikanske streamingtjeneste HBO Max fører i kapløbet om at sikre sig filmen, da både HBO Max og Warner Bros. er ejet af WarnerMedia. Giganten Netflix har angiveligt også budt 200 mio. dollars for streamingrettighederne, men dette skulle kun dække 75 procent af filmens budget og dermed være for lidt.

Det forlyder, at Warner Bros. planlægger at bruge samme strategi, som de gør med "Wonder Woman 1984", der i USA vil udkomme samtidigt på streaming og i biograferne til december.

Om det bliver på streaming eller i biografen, så bør "Godzilla vs. Kong" i hvert fald kunne ses maj 2021.

Kommentarer

"Godzilla vs. Kong" udkommer muligvis direkte på streaming

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen