"Goodfellas"-stjerne i "The Sopranos"-filmen "The Many Saints Of Newark"

Filmen vil agere forhistorie til tv-serien og tage udgangspunkt i raceurolighederne i New Jersey i 1960'erne.

Den populære HBO-serie "The Sopranos" (1999–2007) bød på et væld af skuespillere, der også havde optrådt i et andet populær mafia-projekt: Martin Scorseses "Goodfellas" fra 1990.

Ikke mindre end 27 skuespillere fra Scorseses film blev hevet ind i "The Sopranos", herunder Lorraine Bracco, Michael Imperioli, Frank Vincent og Tony Sirico.

Hovedrolleindehaveren Ray Liotta var dog ikke en af disse skuespillere, men nu får han chancen for at medvirke i "The Sopranos"-universet, da han er blevet castet i den kommende prequelfilm "The Many Saints of Newark".

Filmen vil agere forhistorie til tv-serien og tage udgangspunkt i raceurolighederne i New Jersey i 1960'erne. Ray Liotta synes selvskrevet til en rolle, idet han selv voksede op i netop Newark i samme årti.

I filmen får Liotta selskab af Vera Farmiga, "The Punisher"-stjernen Jon Bernthal og Michael Gandolfini, hvor sidstnævnte skal spille den unge Tony Soprano. Michael Gandolfini er desuden søn af den oprindelige Tony Soprano, James Gandolfini.

Kommentarer

"Goodfellas"-stjerne i "The Sopranos"-filmen "The Many Saints Of Newark"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen