"Green Lantern"-serie får grønt lys hos HBO Max

Serien vil angiveligt byde på op til flere versioner af DC-helten.

Den populære DC-superhelt Green Lantern nåede i 2011 verdens biograflærreder i filmen af sammen navn, og nu får historierne om den kulørte helts univers nyt liv som tv-serie.

Streamingtjenesten HBO Max har nemlig officielt givet grønt lys til en sæson bestående af ti afsnit. Her har man sikret sig Seth Grahame-Smith ("LEGO Batman Filmen") og Marc Guggenheim ("Arrow") som forfattere på affæren, mens Greg Berlanti, der i 2018 instruerede "Love, Simon", er med ombord som producer.

Grahame-Smith bliver desuden showrunner på serien. Både Guggenheim og Berlanti har tidligere haft fingrene med i DC-serier som "Arrow", "The Flash" og "Supergirl".

Det er derudover blevet afsløret, at "Green Lantern"-serien vil kredse om flere helte. I de oprindelige tegneserier påtager flere personer sig identiteten som Green Lantern, og den nye serie skulle efter sigende foregå over flere årtier og dermed inkludere Alan Scott, Jordens første Green Lantern, sammen med karakterer som Guy Gardner, Jessica Cruz og Simon Baz.

De to nok mest kendte Green Lanterns – den kontante John Stewart og piloten Hal Jordan, som i filmen fra 2011 blev portrætteret af Ryan Reynolds – forventes ikke dukke op i projektet. Sløret er endvidere ikke blevet løftet for, hvornår vi kan forvente, at serien bliver udgivet.

Kommentarer

"Green Lantern"-serie får grønt lys hos HBO Max

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen