"Guardians of the Galaxy"-instruktør rebooter "Starsky and Hutch"

James Gunn vender snuden fra Marvels galakse og mod tv-lærredet. "Guardians of the Galaxy"-filmskaberen har indgået et samarbejde med Sony om et muligt reboot af 70'er-serien "Starsky and Hutch".

Dette bliver en familieaffære, da James Gunn skal skrive tv-manuskriptet sammen med sin bror Brian Gunn og deres fætter Mark Gunn. Alle tre vil samtidig fungere som executive producere på serien.

Der er en chance for, at James Gunn selv skal instruere dele af serien, hvis han på det tidspunkt er tilgængelig. Lige nu er serien blot på idéplan, og Sony forsøger i øjeblikket at sælge idéen, hvor der tilsyneladende er flere bud på projektet.

Den originale "Starsky and Hutch"-serie havde premiere i 1975 og var på skærmen i over fire år med mere end 100 episoder. David Soul og Michael Glaser spillede den originale Buddy Cop-duo, og serien blev genindspillet som en film i 2004 med Ben Stiller og Owen Wilson i hovedrollerne.

Buddy Cop-genren har været en populær genre at genindspille som tv-serier, da film som "Dødbringende våben", "Training Day" og "Rush Hour" alle har fået mere eller mindre succesfulde tv-genindspilninger.     

Kommentarer

"Guardians of the Galaxy"-instruktør rebooter "Starsky and Hutch"

  • ★★★★★0

    Spændende og se, hvad han får ud af det, er vild med og hans film samt tidligere ting, men det blir nu rart og se ham flytte lidt væk fra hele Marvel universet og igen prøve noget nyt.

    Elwood26-08-17 18:31

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen