"Guardians of the Galaxy"-instruktør vil gerne lave "Knight Rider"-fortsættelse med David Hasselhoff

James Gunn har endda allerede diskuteret projektet med Hasselhoff.

En af Hollywoods p.t. mest ombejlede genrefilmmagere, James Gunn ("The Suicide Squad", "Guardians of the Galaxy Vol. 2") har længe leget med tanken om at lave en direkte fortsættelse til den oprindelige "Knight Rider"-tv-serie (1982-1986).

I serien spillede David Hasselhoff hovedrollen som en gådefuld ordenshåndhæver, der kører rundt i en talende bil ved navn KITT. Serien blev efterfulgt af adskillige tv-film og tv-spin-offs, men ingen af dem blev nævneværdige succeser.

Vi har tidligere rapporteret her på Moovy, at produceren James Wan ("Aquaman", "Nattens dæmoner 2") har et "Knight Rider"-reboot i støbeskeen, men vi har ikke hørt meget om projektet siden da. Men hvis det står til Gunn, så får vi en ny "Knight Rider"-serie eller -film med Hasselhoff, så snart instruktøren får plads til projektet i kalenderen.

Læs også: "Guardians of the Galaxy"-instruktør udpeger 26 fortsættelser, der er bedre end etteren

Problemet er dog, at Gunn er en exceptionelt travl herre med en masse kreative bolde i luften – og han har desværre svært ved at forestille sig, at han snart får tid til også at jonglere med en "Knight Rider"-fortsættelse.

Twitter skrev Gunn forleden: "Min ven, David Hasselhoff, og jeg har mange gange diskuteret at lave en nutidig fortsættelse til 'Knight Rider'. Det store problem er, at der ikke er nok timer i døgnet til, at jeg kan lave alle de cool ting, jeg gerne vil lave!"

Gunn og Hasselhoff har tidligere samarbejdet på Marvels "Guardians of the Galaxy Vol. 2" – Hasselhoff havde en kort, morsom cameo i filmen, og han sang sågar en sang under rulleteksterne.

Gunn har dog – som sagt – meget travlt. Han har for nylig lagt sidste hånd på DC-serien "Peacemaker" med John Cena, og netop nu knokler han løs på "Guardians of the Galaxy Vol. 3", som efter planen får biografpremiere i maj 2023. Gunn har dog fastslået, at det bliver den sidste film i serien – så hvis vi er heldige, kaster Gunn og Hasselhoff sig derefter over "Knight Rider 2", og forhåbentlig byder den på et genhør med en af tv-historiens bedste kendingsmelodier:

Kommentarer

"Guardians of the Galaxy"-instruktør vil gerne lave "Knight Rider"-fortsættelse med David Hasselhoff

  • 0

    Så skal den også være med de komplet tåbelige fejl, som den oprindelige serie. Ellers er den ikke sjov :)

    Ronni Pedersen11-01-22 14:43

  • ★★★★★0

    Ja , Gunn og Hasselhoff har snakket om projektet i årevis efterhånden og jeg håber virkelig også på, at det bliver til en realitet. Men det bliver helt sikkert først efter "Guardians of The Galaxy 3". 

    NightHawk11-01-22 16:44

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen