Guillermo del Toro lægger "Hellboy 3" definitivt i graven

Selvom både "Hellboy" og "Hellboy II: The Golden Army" klarede sig relativt dårligt finansielt (ingen af de to film tjente sig selv hjem), så fik de kulørte superheltefilm trods alt gode anmeldelser og udviklede en anseelig fanskare, hvorfor en "Hellboy 3" ofte har huseret på rygtebørsen.

Skuespilleren Ron Perlman, der havde hovedrollen som seriens knaldrøde, heroiske dæmon, har ofte udtrykt interesse for at lave en 3'er, og instruktøren Guillermo del Toro ("Pans labyrint") har også jævnligt diskuteret en potentiel 3'er.

Men i et splinternyt opslag på Twitter konstaterer del Toro desværre, at en "Hellboy 3" aldrig bliver en realitet:

"Jeg er ked af at måtte sige det – men jeg har talt med alle de relevante parter, og det er 100 % sikkert, at vi ikke laver en fortsættelse. Og det er det sidste, der kan siges om dén sag."

Den første "Hellboy" udkom i 2004 og indtjente knap 100 mio. dollars på verdensplan (budgettet lå på 66 mio. dollars), mens "Hellboy II: The Golden Age" udkom fire år senere og indtjente 160 mio. dollars, men den havde også et større budget på 85 mio. dollars. En tommelfingerregel lyder, at en film pga. blandt andet distributions- og reklameudgifter skal indtjente mindst det dobbelte af, hvad den kostede at lave, før den genererer profit.

Guillermo del Toro arbejder i øjeblikket på en nyfortolkning af "Pinocchio" samt den fantasifulde koldkrigsthriller "The Shape of Water".

Kommentarer

Guillermo del Toro lægger "Hellboy 3" definitivt i graven

 • ★★★★★★0

  Bare øv......Jeg havde gerne set en mere, så bare øv!

  T. Nielsen21-02-17 20:41

 • ★★★★★1

  Bare øv......Jeg havde gerne set en mere, så bare øv!

  Ja, jeg er egentlig også ret begejstret for begge film - pudsigt nok husker jeg 2'eren som vanvittigt underholdende, men har slet ikke fået den set siden biffen. Til gengæld er del Toros kreative niveau også dalet en del siden da i min optik, så derfor gør det ikke HELT så ondt, som det formentlig havde gjort for nogle år siden!

  The Insider21-02-17 21:13

 • ★★★★★1

  Jeg var fint underholdt af 2'eren også, selvom den første var langt bedre. Så også gerne en 3'er, og havde egentlig regnet med det eftersom der var så meget ping pong omkring filmens produktion her på det sidste. Skuffende det ikke bliver til noget.

  David Lund21-02-17 21:16

 • ★★★★★★1

  Til gengæld er del Toros kreative niveau også dalet en del siden da i min optik, så derfor gør det ikke HELT så ondt, som det formentlig havde gjort for nogle år siden!

  Enig og med få undtagelser, er det som om talentet i det hele taget aldrig for alvor er poppet op og leveret den vare man fornemmede han havde i sig. 

  Men der var flere gode, på et godt niveau. Som Hellboy og Hellboy 2. Hans bedste og den er så også et mesterværk, er Pans Labyrint. 

  T. Nielsen21-02-17 21:20

 • ★★★★★★1

  Satans!

  Zero Cool21-02-17 21:19

 • ★★★0

  De kunne vel godt lave en uden Del Toro, ellers må de gerne lave et remake, ville gerne se mere til Hellboy

  MOVIE100021-02-17 22:37

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen