Guillermo del Toro vil have "Game of Thrones"-stjerne i "Pacific Rim 2"

Selvom planerne for "Pacific Rim 2" er usikre, efter Universal i sidste uge tog filmen af udgivelsesplanen (og gav dens plads til "Pitch Perfect 3"), så lægger instruktør Guillermo del Toro ikke skjul på, at han er i gang med at planlægge opfølgeren til hans robotfilm.

I en tweet kunne han således bekendtgøre, at han netop havde spist frokost med den 18-årige skuespillerinde Maisie Williams, bedre kendt som den populære karakter Arya Stark fra tv-serien "Game of Thrones".

Del Toro var så begejstret over mødet med Williams, at han skrev: "Fantastisk. For helvede - hvis PR2 bliver til virkelighed, så får den pige en Jaeger." En Jaeger er en af de store kamprobotter, som i Pacific Rim-universet styres af mennesker for at kunne slås mod de Godzilla-lignende monstre kaldet kaiju, der truer menneskeheden. 

Maisie Williams vil atter være at finde i den kommende 6. sæson af "Game of Thrones", og hun vil desuden kunne ses i 2 afsnit af sæson 9 af "Doctor Who".

Kommentarer

404: Du er blevet væk!

Åh, nej! Den indtastede adresse findes ikke. Tjek om du har skrevet rigtigt, eller skynd dig tilbage til forsiden

Hvis du er helt sikker på, at der burde være noget her, så skriv en mail til info@moovy.dk, hvor vores hjælpsomme webmaster læser med.