Guy Ritchie på tale til Disneys live-action "Aladdin"

Man er nok ikke overrasket over at høre, at Disney har planer om at lave en live-action-genfortælling af deres animerede klassisker "Aladdin" fra 1992, men man forventede nok ikke Guy Ritchie til at være den nye instruktør-kandidat til jobbet.

Det ser således ud til, at gadeknægten Aladdin vil få en actionfyldt adaption i samme signaturstil som instruktørens tidligere film "Sherlock Holmes" og "Man from U.N.C.L.E".

Ritchie er lige nu i forhandlinger om at stå i spidsen for live-action-genfortællingen, der har et manuskript klar skrevet af John August ("Charlie og chokoladefabrikken") og siges at indeholde flere musikalske elementer fra originalen. Målet er at lave en ambitiøs og ikke-traditionel udgave af "Aladdin", så at have Ritchie ved roret er helt sikkert en måde at gøre det på. Disney har også til hensigt at lave en ikke-lineær fortælling, som ofte er en del af Ritchies stil.

Dan Lin er sat til at producere filmen, så han genforenes med Ritchie efter at have produceret instruktørens "Sherlock Holmes"-film for Warner Bros. 

Guy Ritchie er lige nu i post-produktion på sin kommende Kong Arthur-filmatisering "King Arthur: Legend of the Sword", som får dansk premiere 23. marts 2017.

Kommentarer

Guy Ritchie på tale til Disneys live-action "Aladdin"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen