Gyser-duo skal stå bag ny udgave af Stephen Kings "Pet Sematary"

Kings fortælling om den mystiske dyrekirkegård vender tilbage til det store lærred.

Genindspilningen af "Pet Sematary" har nu fået en instruktør. Eller rettere to. Paramount har offentliggjort, at det bliver instruktørduoen Dennis Widmyer og Kevin Kolsch, der skal holde tøjlerne på den næste Stephen King-filmatisering.

Instruktørteamet har tidligere stået bag gyserfilmen "Starry Eyes" fra 2014 samt flere afsnit af MTV-serien "Scream", så de er velbevandrede i gysergenren.

Filmen bliver baseret på Kings roman af samme navn fra 1983 og handler om en familiefar, der efter sønnens tragiske død begraver ham på en gammel indiansk begravelsesplads. Sønnen genopstår fra de døde, men han er ikke længere det menneske, han var. Han er noget meget værre...

"Pet Sematary" blev første gang filmatiseret i 1989, hvor King selv skrev manuskriptet. Manuskriptet til den nye udgave bliver skrevet af Matthew Greenberg, der tidligere skrev manuskript til gyseren "1408".

Kings værker er i høj kurs i Hollywood for tiden, specielt efter "It" blev en kæmpe succes i biograferne.

Kommentarer

Gyser-duo skal stå bag ny udgave af Stephen Kings "Pet Sematary"

  • 0

    Fedt! Jeg genså den gamle i Cinemateket for nylig, og den er virkelig moden til en genindspilning.

    Romanen er, efter min mening, en af Kings allerbedste - stramt fortalt, hvor han senere har udviklet en tendens til at fortabe sig i detaljer, og oplagt til en filmatisering.

    Jeg kender ikke instruktørerne, men jeg har set Starry Eyes på Netflix for nogle måneder siden, og den var ikke ueffen, som vi siger på jysk. Rimeligt solidt håndværk.

    thomsen31-10-17 12:45

Log ind for at deltage i diskussionen