HBO Nordic laver første originale norske serie - "Beforeigners" om tidsrejsende

Mennesker fra stenalderen, vikingetiden og den sidste del af det 19. århundrede dukker pludselig op...

"Beforeigners" beskrives som en satirisk sci-fi-serie fra skaberne af "Lilyhammer". Serien finder sted i en nær fremtid, hvor et sært lysfænomen indtræffer over hele verden og sender kraftige lyn ned i havet, hvorefter forhistoriske mennesker pludselig begynder at dukke op.

Menneskene kommer fra tre forskellige tidsaldre: stenalderen, vikingetiden og den sidste del af det 19. århundrede. Ingen forstår, hvordan det kan lade sig gøre, og de forhistoriske mennesker – kaldet beforeigners – har ingen erinding om, hvordan de er endt der. Der er kun én ting, der er sikkert: De bliver ved med at dukke op, og der er ingen vej tilbage igen.

Nogle år efter fænomenet bliver Alfhildr – som kommer fra vikingetiden – sat sammen med den udkørte politibetjent Lars Haaland under politiafdelingen for integration. De skal sammen efterforske et mord på en beforeigner, men i takt med at efterforskningen bliver rullet ud, finder de ud af, at der ligger en langt større konspiration bag....

"Beforeigners" består af seks afsnit, der hver varer 45 minutter.

Kommentarer

HBO Nordic laver første originale norske serie - "Beforeigners" om tidsrejsende

  • ★★★★★★0

    Lyder sgu spas :D

    davenport28-06-18 20:31

  • ★★★0

    Kan ikke finde noget om hvornår de regner med at den udkommer. Men ses skal den, især når det er med holdet bag Lilyhammer, håber lidt på en sæson 2, da det virker interessant at dykke mere ned  i deres historier, men nu må vi lige se med sæson 1 først. :)

    MOVIE100029-06-18 00:12

  • 0

    Det skal helt klart ses. Lyder ganske morsomt :)

    Nagash30-06-18 08:59

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen