HBO arbejder på miniserie om terrororganisationen ISIS

En kommende miniserie på HBO har sat sig for at fortælle historien om den frygtede terrororganisation ISIS's vej til magt og indflydelse. Serien baseres på den Pulitzer-vindende non-fiktionsbog "Blag Flags: The Rise of ISIS" skrevet af Joby Warrick. Manuskriptet til serien bliver stykket sammen af forfatteren Greg Hurwitz, som også har skrevet manuskript til den kommende Colin Trevorrow-film "The Book of Henry".

Serien bliver overraskende produceret af to dele af teamet bag komediefilmserien "The Hangover", instruktør Todd Philips og skuespiller Bradley Cooper, som altså har valgt at tackle et noget mere seriøst emne. De kommer begge til at fungere som executive producere sammen med blandt andre tv-instruktør Tim Van Patten ("Game of Thrones").

Miniseriens forlæg fortæller historien om ISIS's spredning af terror gennem hele Syrien og Irak, som har skabt en frygt, der har bredt sig til hele verden. Ligeledes fortælles der om en lille gruppe af amerikanske og internationale agenter, der forsøger at lukke organisationen ned.

Bradley Cooper og Todd Philips har sammen senest produceret Philips' kommende film "War Dogs" som har dansk premiere 25. august. Filmen har Milles Teller, Jonah Hill og Bradley Cooper på rollelisten og Todd Philips bag kameraet.

Kommentarer

HBO arbejder på miniserie om terrororganisationen ISIS

  • ★★★0

    For mig lyder emnet lidt for stort til en miniserie, når de både vil følge Isis start til nu? Og følge amerikanske og internationale agenter. 

    MOVIE1000 8-08-16 06:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen