Halle Berry vil gerne instruere "Catwoman"-remake

Indtil "Cats" var "Catwoman" nok den mest udskældte film med det kortsnudede pattedyr i titlen.

DC-figuren Catwoman er næsten lige så ikonisk som den superhelt, hun ofte krydser kløer med: Batman.

Catwoman er bl.a. blevet spillet af Michelle Pfeiffer i Tim Burtons "Batman vender tilbage" og Anne Hathaway i Christopher Nolans "The Dark Knight Rises", og karakteren spilles af Zoë Kravitz i Matt Reeves' kommende "The Batman".

Men vi taler sjældent om Halle Berrys svingom med rollen tilbage i superheltefilmen "Catwoman" fra 2004 – i hvert fald ikke i diplomatiske vendinger. "Catwoman" blev slagtet af kritikerne og floppede fælt ved billetlugerne, før miseren vandt hele fire Razzie-priser – inklusive Værste skuespillerinde, som Halle Berry var dristig nok til at acceptere personligt.

Læs også: Michelle Pfeiffer vil gerne spille Catwoman i "The Flash"

Men hvis det står til Berry, så får hun lov til at vende tilbage til DC's tegneserieunivers – vel at mærke som instruktøren bag en ny solofilm om "Catwoman". Berry har netop debuteret som filminstruktør med boksedramaet "Bruised".

I et nyt interview med YouTube-kanalen "Jake's Takes", der kan ses herunder, fortæller Berry:

"Jeg ville elske at instruere en ny 'Catwoman'-film. Jeg ville ønske, jeg kunne få lov til at nytænke 'Catwoman' og gøre det hele om."

I "Catwoman"-filmen kæmpede titelhelten for at stoppe et medicinalfirma fra at udarbejde en ansigtscreme, der ødelægger købernes ansigter(!). Og Berry vil netop gerne lave en "Catwoman"-film, hvor der er mere på spil, og hvor Catwoman får lov til – på linje med mange mandlige superhelte på film – at redde verden.

Det komplette video-interview med Berry kan ses herunder:

Kommentarer

Halle Berry vil gerne instruere "Catwoman"-remake

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen