"Halloween"-instruktør laver film om Disneyland

Mon ikke filmen om skabelsen af Walt Disneys verdensberømte forlystelsespark bliver knap så blodig som "Halloween Kills"?

Instruktøren David Gordon Green skal ifølge Deadline stå bag kameraet på en film om Walt Disneys skabelse af den verdensberømte forlystelsespark Disneyland – også kendt som The Happiest Place on Earth.

Nyheden kommer lige op til premieren på en film i en lidt anden genre, der dog også er instrueret af Green. Det drejer sig nemlig om den bloddryppende "Halloween"-fortsættelse "Halloween Kills", som får biografpremiere i morgen. Den er der ikke umiddelbart meget Happy Place ved...

Se også: Michael Myers går amok i sidste blodige trailer til "Halloween Kills"

Den nye film om Disneyland får manuskript af Evan Spiliotopoulos, der også har leveret drejebøgerne til Disney-film som "Skønheden og udyret"-remaket og "Junglebogen 2".

Disneyland åbnede i juli 1955, og Walt Disney besøgte blandt andet Tivoli i København, da han skulle inspireres til at opføre sit ambitiøse projekt. Siden åbningen for 66 år siden har over 515 mio. mennesker gæstet det fortryllende sted.

Den nye Disneyland-film udkommer meget passende på Disney+, men præcis hvornår vides endnu ikke.

Kommentarer

"Halloween"-instruktør laver film om Disneyland

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen