"Halloween"-instruktør på tale til "Eksorcisten"-reboot

David Gordon Green kan blive manden, der vækker horrorfranchisen til live igen.

I kølvandet på udmeldingen fra skaberen af den originale "Eksorcisten", William Friedkin, om at han på ingen måde vil være involveret i nye film i franchisen, er det nu kommet frem, hvilken instruktør der så rent faktisk kan ende med at stå med tøjlerne på det kommende reboot.

Og det kan blive en filmmager, der i forvejen har erfaring med at støve gyserklassikere af og give dem nye, opdaterede kapitler. David Gordon Green, som i 2018 leverede den seneste "Halloween", er nemlig i kikkerten til at sætte sig i instruktørstolen på den nye "Eksorcisten"-film.

Inden han satte tænderne i "Halloween", havde amerikanske Gordon Green allerede været godt omkring som instruktør, hvor han tidligere i karrieren har begået komedier som "Pineapple Express" og "Your Highness", men også mere dramatiske affærer som "Joe" med Nicolas Cage og "Stronger" med Jake Gyllenhaal.

Se også: Dokumentaren "Leap of Faith" går bag om gyserklassikeren "Eksorcisten"

Lige nu er instruktøren i gang med at færdiggøre de næste to film i "Halloween"-franchisen, "Halloween Kills" og "Halloween Ends", der er sat til at udkomme i hhv. 2021 og 2022.

Næste "Eksorcisten"-film bliver desuden til i et samarbejde mellem selskaberne Morgan Creek, som sidder på rettighederne til filmserien, og Blumhouse, der udover at have haft fingrene med i førnævnte "Halloween" er afsendere på gyserfilm som "Get Out", "Insidious" og "The Purge".

I forvejen består "Eksorcisten"-filmserien af fem film, hvoraf den oprindelige udkom i 1973 og den seneste i 2005.

Kommentarer

"Halloween"-instruktør på tale til "Eksorcisten"-reboot

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen