"Hannibal Rising"-stjernen Gaspard Ulliel død i skiulykke, 37 år gammel

Den unge franskmand medvirkede også i Jean-Pierre Jeunets "En lang forlovelse" og Marvels "Moon Knight"-serie forinden sin dødsulykke.

Det franske nyhedsbureau AFP har netop bekræftet, at skuespilleren Gaspard Ulliel tidligere i dag mistede livet i forbindelse med en skiulykke i de franske alper. Ulliel var blot 37 år gammel.

Den prisbelønnede skuespiller kolliderede tilsyneladende med en anden skiløber ved et kryds mellem to skråninger, og han blev slemt hjerneskadet. Han blev fragtet til et hospital via helikopter, men hans liv stod altså ikke til at redde. Ulykken efterforskes nu af de lokale myndigheder.

I sine start-20'ere fik Ulliel sit store internationale gennembrud i gyseren "Hannibal Rising", hvori franskmanden spillede en yngre version af den legendariske og kannibalistiske filmskurk Hannibal Lecter. Filmen fik generelt dårlige anmeldelser, men Ulliels præstation blev rost af mange kritikere.

Senere medvirkede skuespilleren i både store franske og internationale film- og tv-projekter, herunder det Oscar-nominerede krigsdrama "En lang forlovelse", hvori han spillede den mandlige hovedrolle over for Audrey Tautou. Ulliel vandt to César-priser gennem karrieren – den franske Oscar.

Han spillede også den berømte modedesigner Yves Saint Laurent i filmen om stilikonet, "Saint Laurent", og han kan snart opleves som superskurken Midnight Man i Marvel-serien "Moon Knight", som vi netop i går fik den første trailer til.

Ulliel efterlader sig sin kæreste, Gaelle Petri, og sin 6-årige søn, Orso.

Kommentarer

"Hannibal Rising"-stjernen Gaspard Ulliel død i skiulykke, 37 år gammel

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen