Hans Zimmer leverer musikken til Denis Villeneuves "Dune"-remake

Den prisbelønnede komponist slutter sig til det ambitiøse projekt bestående af et imponerende ensemble.

Den legendariske filmkomponist Hans Zimmer genforenes med Denis Villenueve på "Dune" efter samarbejdet på instruktørens forrige film, "Blade Runner 2049".

"Dune" er oprindeligt forfattet af Frank Herbert og udkom tilbage i 1965. Romanen finder sted i en fjern fremtid og fortæller historien om den unge og begavede Paul Atreides, der med sin familie residerer på ørkenplaneten Arrakis. Efter Paul og hans familie bliver forrådt, udforsker fortællingen temaer som politik, religion og menneskets forhold til naturen, da Paul må gøre oprør for at genoprette kontrollen på Arrakis.

Villeneuve tager stafetten op efter David Lynch, der forsøgte sig med en filmatisering af den ikoniske sci-fi-roman tilbage i 1984, og den succesfulde instruktør har formået at caste en mild sagt imponerende rollebesætning. 

"Call Me By Your Name"-stjernen Timothée Chalamet har landet hovedrollen som den unge Paul Atreides, og han får følgeskab af stjerner som Oscar Isaac, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Stellan Skarsgård, Zendaya, Dave Bautista og Jason Momoa.

Med de stærke kræfter, der er på spil, må man antage, at det færdige resultat bliver alt andet end en ørkenvandring, når "Dune" rammer de danske biografer i november 2020.

Kommentarer

Hans Zimmer leverer musikken til Denis Villeneuves "Dune"-remake

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen