Harrison Ford tæt på flyulykke – igen igen

"Fly? Yes. Land? No!"

Hvis vi nogensinde skal få en "Indiana Jones 5" at se, skal den efterhånden aldrende Harrison Ford til at skrue lidt op for koncentrationen, når han flyver rundt som pilot i sit eget fly.

Den 77-årige skuespiller var således tidligere på ugen involveret i, hvad der potentielt kunne have udviklet sig til en alvorlig flyulykke, da han fuldstændig misforstod instruktionerne fra tårnet og landede på en bane, hvor et andet fly gjorde klar til at lande. Ford indså med det sammen fejlen og undskyldte. De amerikanske luftfartsmyndigheder er i gang med at undersøge hændelsen.

Se også: Steven Spielberg dropper "Indiana Jones 5"

Det er ikke første gang, at Harrison Ford har været tæt på eller involveret i en flyulykke. I 2015 satte hans eneste motor i et veteranfly fra 2. Verdenskrig ud, og skuespilleren formåede på mirakuløs vis at lande på en golfbane. Han pådrog sig i ulykken bl.a. et brækket bækken og en brækket ankel.

To år efter var den gal igen, da han gjorde klar til at lande på en landingsbane i Santa Ana og ved en fejl fløj direkte over et American Airlines Boeing 737-fly med 116 passagerer ombord, der gjorde klar til at lette.

Herunder kan du se et par videoer, der viser, hvordan Indiana Jones' flyevner har udviklet sig igennem tiden:

Kommentarer

Harrison Ford tæt på flyulykke – igen igen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen