"Harry Potter"-producer i gang med ”Willy Wonka”-reboot

Gene Wilders død tidligere i år fik mange til at gå tilbage til en af hans glansroller som Willie Wonka i den første filmatisering af Ronald Dahls "Charlie og chokoladefabrikken" fra 1971. En af dem er producer David Heyman.

Heyman er manden, som producerede og dermed orkestrerede "Harry Potter"-franchisens overgang til film, og han har nu sammen med Warner Bros. tænkt sig at gøre det samme med "Charlie og chokoladefabrikken".

Senest vi så til Willy Wonka-figuren var i Tim Burtons i dag ret udskældte version fra 2005 med en Michael Jackson-imiterende Johnny Depp i rollen som den bizarre chokoladefabrikant.

Det er også Willy Wonka, al fokus lægges på i David Heymans reboot. Forlydender går på, at filmen vil dykke ned i karakterens fortid, og at man med en eventuel succes vil fortælle den videre historie rundt om Wonka.

Til at dykke ned i Willy Wonkas traumatiske opvækst har man hyret Simon Rich, der udover jobbet som showrunner på serien "Man Seeking Woman" kun har sekundære skrivekrediteringer fra de to animationsfilm "Inderst inde" og "Kæledyrenes hemmelige liv".

Det er ikke til at sige, om nyheden om endnu et forsøg med Willy Wonka får den gode Gene Wilder til at vende sig i graven.

Kommentarer

"Harry Potter"-producer i gang med ”Willy Wonka”-reboot

 • ★★★★★0

  "Det er ikke til at sige, om nyheden om endnu et forsøg med Willy Wonka får den gode Gene Wilder til at vende sig i graven."

  Til gengæld er der masser af folk på internettet, der begyndt at whine over at man vil lave en Willy Wonka-film så tæt på Wilders død.

  Daddy Beria21-10-16 09:41

 • 0

  Men der er åbenbart en del, som har taget patent på Wilders arv og eftermæle. Han var ikke super tilfreds med Tim Burtons version ergo, "så bliver han det heller ikke med den kommende". 

  Det virker dog lidt til, at  Warner Bros. smeder mens jernet er varmt i forhold til interessen om Wilders Wonka, hvilket har fået den modsatte effekt.

  Laudable21-10-16 10:35

 • ★★★★★0

  Tja, desværre er det efterhånden sådan, at uanset hvad filmselskaberne finder på, så er der nogen derude, der vælger at blive fornærmet over det, hvilket er pænt dumt.

  Daddy Beria21-10-16 10:40

 • ★★★★★★0

  Jeg har set begge de omtalte versioner. Wilders var god, Burtons not so much. Jeg har dog så lille et forhold til figuren uanset, at de kan gøre hvad som helst uden at jeg ville tænke op eller ned over det. Er Wonka stor i USA? Ved godt Dahls børnebøger er kendte "over there". Har bare indtryk af at de stort set er ukendte herhjemme. Men måske det er forkert?

  Georgy Konstantinovich Zhukov21-10-16 13:46

 • ★★★★0

  Dahls bøger er populære overalt, undtagen Danmark. Jeg læste Charlie og Chokoladefabrikken for en måned siden, og mit indtryk er, at den virkelige Willy Wonka endnu ikke er blevet skildret på film. ;) 

  Lars!21-10-16 20:01

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen