"Hawaii Five-0"-stjerne erstatter Ed Skrein i "Hellboy"-reboot

"Game of Thrones"-skuespilleren Ed Skrein sluttede sig for nylig til det kommende reboot af "Hellboy", men måtte dog ligeså hurtigt forlade produktionen igen, da hans casting kom under en del kritik. Rollen, som Skrein var udset til – Major Ben Daimio – er nemlig asiatisk i den oprindelige tegneserie, og det svingede jo ikke helt overens med valget af en hvid skuespiller som Skrein.

Nu har man dog fundet en mere passende skuespiller til at tage sig af rollen i tegneseriefilmatiseringen. Det bliver nemlig Daniel Dae Kim fra "Hawaii Five-0", der skal spille rollen som Daimio. Dae Kim var i mange år en fast del af den eksotiske action-serie, men valgte tidligere på året at forlade den.

Daniel Dae Kim er dog lidt af en tv-veteran og har udover "Hawaii Five-0" medvirket i bl.a. "24 timer", "Lost" og "Star Trek: Enterprise". På det store lærred har man kunnet se ham i film som Sam Raimis "Spider-Man 2", Oscarvinderen "Crash" samt de to sidste dele af "Divergent"-franchisen, "Insurgent" og "Allegiant".

Den nye "Hellboy"-film bliver instrueret af Neil Marshall ("The Descent") og har David Harbour ("Stranger Things") i hovedrollen som den røde helvedesknægt. Derudover tæller rollelisten navne som Ian McShane, Milla Jovovich og Sasha Lane. Tidligere på dagen blev det første billede fra projektet sluppet løs, og du kan se det lige her.

Filmen får premiere 11. januar 2019.

Kommentarer

"Hawaii Five-0"-stjerne erstatter Ed Skrein i "Hellboy"-reboot

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen