"Hellboy: Rise of the Blood Queen" finder sin skurk

Actionstjernen Milla Jovovich har for det meste kæmpet for "de gode" i sine forskellige eventyr på det store lærred, og hun har især gjort sig bemærket ved at nedkæmpe horder af blodtørstige zombier i "Resident Evil"-filmserien. Men nu skifter heltinden måske side.

Det er nemlig kommet frem, at skuespillerinden slutter sig til det kommende reboot af "Hellboy"-franchisen, som indtil videre går under titlen "Hellboy: Rise of the Blood Queen". Jovovich skulle være udset til rollen som "the Blood Queen", der er filmens skurk.

Jovovich er som sagt ikke fremmed udi actionfilmenes verden. Udover at have hovedrollen i de seks "Resident Evil"-film har hun også tidligere medvirket i bl.a. "Ultraviolet" fra 2006 og Luc Bessons sci-fi-klassiker "Det femte element".

"Hellboy: Rise of the Blood Queen" er et komplet reboot af historien om Hellboy og co. og har derfor ikke nogen forbindelse til de to tidligere film af Guillermo del Toro. "Stranger Things"-stjernen David Harbour spiller den blodrøde helvedesknægt i denne nye version af sagaen, mens Ian McShane ("Deadwood") er Professor Broom, Hellboys mentor og adoptivfar. Neil Marshall ("The Descent", "Doomsday") instruerer.

Den nye "Hellboy"-film skyder optagelserne i gang senere på året.

Kommentarer

"Hellboy: Rise of the Blood Queen" finder sin skurk

 • ★★★★0

  R.I.P.

  Bruce 9-08-17 20:56

 • 0

  Tja det kan da ske at overraske positivt

  Weird_j 9-08-17 21:00

 • ★★★0

  Røvsygt valg.

  David Lund 9-08-17 21:02

 • ★★0

  Ian McShane er jeg fan af, men kan ikke forestille mig ham som Broom.

  Milla 50/50.

  Er stadig lidt harm over det ikke blev til en Hellboy 3 istedet, så filmen kan pt kun overraske fordi jeg har så lave forventninger.

  MOVIE1000 9-08-17 21:50

 • 0

  Aaaand I'm out. Nej tak til Milla.

  moulder66611-08-17 10:45

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen