"Hereditary"-stjerne slutter sig til den næste "A Quiet Place"

Alex Wolff genforenes med "Pig"-instruktøren Michael Sarnoski på gysersagaens næste kapitel.

Plottet er stadig omgærdet af mystik, men produktionen af den tredje "A Quiet Place"-film er godt undervejs.

Filmen bærer navnet "A Quiet Place: Day One", og som titlen antyder, er der tale om en selvstændig prequel, som skildrer de lydfølsomme monstres første angreb på menneskeheden – i de to forgangne "A Quiet Place"-film fulgte vi en hårdt prøvet families kamp for overlevelse blandt monstrene, og en tredje film om den klan er også i støbeskeen.

Se også: Moovy TV til blodig forpremiere på "A Quiet Place"!

Vi ved allerede, at "A Quiet Place: Day One" instrueres af den unge Michael Sarnoski, der debuterede som filminstruktør med den kritikerroste og prisbelønnede "Pig" med Nicolas Cage, som Moovy-redaktionen for nylig kårede til 2022's 4.-bedste film.

Og tilbage i november kom det frem, at den Oscar-belønnede Lupita Nyong’o ("12 Years a Slave", "Us") skal spille hovedrollen i gyseren. Også "Stranger Things"-stjernen Joseph Quinn er med om bord.

Og det samme er den 25-årige Alex Wolff, som tidligere har medvirket i bl.a. "Jumanji: The Next Level" og horror-nyklassikeren "Hereditary". Og så havde Wolff også en stor birolle i Sarnoskis førnævnte "Pig".

Efter planen udkommer "A Quiet Place: Day One" i biograferne i marts 2024, og herunder kan du se Moovy TV's "Pig"-interview med Michael Sarnoski, hvor vi bl.a. diskuterer den talentfulde Wolff:

Kommentarer

"Hereditary"-stjerne slutter sig til den næste "A Quiet Place"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen