"Høj pistolføring"-holdet bag kommende film noir-spoof

Med "The Star of Malta" vender David Zucker tilbage til de vante parodifilm.

Siden "Scary Movie V" har der været stille om nok alle tiders største spoof-konge, David Zucker. Med titler som "Airplane!", "Høj pistolføring"-franchisen og "Top Secret!" har filmskaberen ikke på samme måde slået igennem siden midt-90'erne.

Nu lader det dog til, at Zucker vender tilbage til dér, hvor han er allerbedst: i genrefilmsparodiernes verden.

Denne gang går det udover klassisk film noir. Som titlen "The Star of Malta" antyder, tippes der på hatten mod John Hustons "Malteserfalken", der havde en særdeles veloplagt Humphrey Bogart i hovedrollen som privatdetektiven Sam Spade. Handlingen lyder også som noget taget direkte fra en film noir-klassiker.

Se også: "SATURDAY NIGHT LIVE"-SKETCH MED OWEN WILSON TAGER PIS PÅ "STAR TREK" OG RIGMÆNDENES RUMKAPLØB

Filmen foregår i 1940'ernes USA, hvor bokseren Joe Medina netop er blevet løsladt fra fængslet efter at have slået sin modstander ihjel. Målet er at komme til Hollywood for at opspore sin store kærlighed, Harriet Evans, men ikke alt går efter planen.

Tilfældigvis kommer Medina i besiddelse af en eftertragtet, men forbandet, ædelsten: Malteserstjernen. Herfra kommer den uheldige bokser til at slå endnu flere mennesker ihjel, selvom det aldrig var hensigten.

David Zucker vil instruere "The Star of Malta", samtidig med at han skriver manuskriptet med Pat Proft og Michael McManus. D'herrer er bestemt ikke helt urutinerede inden for spoofs, da Proft har været medforfatter på bl.a. "Høj pistolføring" og McManus' på "Hot Shots! Part Deux". 

Det vides endnu ikke, hvornår "The Star of Malta" får premiere.

Kommentarer

"Høj pistolføring"-holdet bag kommende film noir-spoof

 • ★★★0

  Yay, nu kan man se hele nyheden.

  Anyway, savner den gakkede, sjove Leslie Nielsen.

  Tror de får svært ved at finde en med hans komiske talent og timing. Men vil da holde nøje øje med den.

  Ryder66613-11-21 23:47

 • 0

  Baseret på noir? Det lyder meget specilt. Kunne godt frygte det kunne få nogen til at stige af, især hvis ikke man - som jeg - har fået set filmen der angives som kilde.

  Ronni Pedersen14-11-21 23:49

 • 0

  Baseret på noir? Det lyder meget specielt. Kunne godt frygte det kunne få nogen til at stige af, især hvis ikke man - som jeg - har fået set filmen der angives som kilde.

  Ronni Pedersen14-11-21 23:50

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen