Holdet bag "Mamma Mia"-filmene er klar på en 3’er

Er I klar på mere ABBA i biffen?

De to "Mamma Mia"-musicals har tilsammen indtjent lige godt én milliard dollars på verdensplan, så selvfølgelig florerer der rygter om en tredje film i den succesfulde og musikalske romcom-saga.

"Mamma Mia! The Movie" fra 2008 var baseret på musicalen af samme navn, der brugte flere af svenske ABBA's ikoniske sange – såsom "Money, Money, Money", "Waterloo", "Dancing Queen" og (surprise!) "Mamma Mia".

Toeren, "Mamma Mia! Here We Go Again" fra 2018, blev udtænkt af den garvede romcom-maestro Richard Curtis ("Fire bryllupper og en begravelse", "Love Actually") og Ol Parker, som også har flere succesfulde romantiske komedier på CV'et, herunder de to "The Best Exotic Marigold Hotel"-film og "Ticket to Paradise".

Og netop Parker afslører over for Screen Rant, at han ikke blot er klar på at lave "Mamma Mia 3", men at projektet også har ligget længe på tegnebrættet.

Læs også: "Ticket to Paradise" runder 100 mio. dollars i indtjening

"Judy Craymer, som er den geniale producer bag musicalen og de to første film, havde altid planlagt at lave en trilogi," fortæller Parker og fortsætter:

"Den første indtjente en gigantisk mængde penge, og vores fortsættelse indtjente vistnok også en pæn sjat. Jeg ved, at mange hungrer efter en 3'er, og jeg ved, at Judy har en plan. Ville det ikke være skønt?"

Summa summarum: Eftersom de kreative kræfter bag seriens to første kapitler er klar på at lave en 3'er, er det enormt sandsynligt, at ABBA-fans får lov til at se og høre den en skønne dag. Herunder kan I i øvrigt se Moovy TV's interview med netop Ol Parker, hvor vi bl.a. diskuterer hans tanker om romcom-genren:

Kommentarer

Holdet bag "Mamma Mia"-filmene er klar på en 3’er

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen