"Homeland"-stjerne får skurkerollen i Zack Snyders "Rebel Moon"

Rupert Friend skal spille en knap så venlig fyr i Snyders "Star Wars"-inspirerede storfilm.

Filmmaskineriet på Zack Snyders næste projekt, sci-fi-actionfilmen "Rebel Moon", er for alvor ved at komme op i omdrejninger.

Vi har tidligere delt Snyders koncepttegninger, som giver os en bitte forsmag på filmens look, og de seneste uger har "Justice League"-instruktøren været godt i gang med at sammensætte filmens skuespillertrup.

Sofia Boutella ("Star Trek Beyond") fik hovedrollen tilbage i november, og senest sluttede Charlie Hunnam ("Pacific Rim") og Djimon Hounsou ("The King's Man") sig til castet.

Og nu skriver The Hollywood Reporter, at Rupert Friend ("Homeland", "Hitman: Agent 47") skal spille filmens skurk, mens skotske Stuart Martin ("Army of Thieves") skal spille en ond håndlanger.

Læs også: Zack Snyder kæmper for at få "Army of the Dead" Oscar-nomineret

"Rebel Moon" udfolder sig i udkanten af Mælkevejen, hvor den tyranniske Balisarius (Friend) angriber en fredfyldt koloni. En ung kvinde med en gådefuld fortid (Boutella) forsøger at sammensætte en hær af kampstærke krigere fra de nærtliggende planeter, som forhåbentlig kan besejre de onde kræfter.

Snyders manuskript til "Rebel Moon" er faktisk en omskrevet version af det manus, han i sin tid skrev til en ny "Star Wars"-film, som aldrig blev sat i produktion. Derudover er det tydeligt, at "Rebel Moon" er inspireret af Akira Kurosawas tidløse klassiker, "De syv samuraier", hvilket Snyder da også har anerkendt i tidligere interviews.

"Rebel Moon" går i produktion til april, og det forventes, at alle optagelser er i kassen til november, og at filmen udkommer på Netflix engang i 2023. Netflix og Snyder har skrevet under på at samarbejde mange år fremadrettet ovenpå Snyders "Army of the Dead", som blev en kæmpe seersucces for streamingtjenesten.

Og apropos, så kan I herunder se Moovy TV's eksklusive "Army of the Dead"-video-interview med Snyder:

Kommentarer

"Homeland"-stjerne får skurkerollen i Zack Snyders "Rebel Moon"

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen