Horror-instruktør laver Disneys "Sværdet i stenen"-remake

Myten om den unge Arthurs eventyr før han blev Englands konge kan ende med at blive piv-uhyggelig i den nye live-action udgave.

Ifølge The Hollywood Reporter skal instruktøren af zombie-thrilleren "28 Weeks Later", Juan Carlos Fresnadillo, stå bag kameraet på Disneys kommende live-action udgave af én af studiets mindre kendte animations-film, nemlig "Sværdet i stenen" fra 1963, der bygger på legenden om Kong Arthur.

Animationsfilmen, der var løst baseret på en bog af T. H. White om den unge Arthurs eventyr, omhandler den purunge knægts møde med troldmanden Merlin, som i en fjern fortid tager den fremtidige konge under sine vinger i bestræbelserne på at modne ham til at blive en klog og værdig regent af England.

Noget kunne tyde på, at Disneys nye take på filmen bliver relativt dyster, eftersom forfatteren på HBO's "Game of Thrones"-serie, Bryan Cogman, har skrevet manuskriptet til den nye version af "Sværdet i stenen". Originalen er kendetegnet ved at være let i tonen, selvom den også byder på uhygge – ikke mindst i skikkelse af en vis Madam Mim, der optræder i en uforglemmelig scene...

Disney har sågar endnu en film på bedding, der foregår i selvsamme univers, nemlig "The Merlin Saga" om den unge troldmand Merlins eventyr, der muligvis skal instrueres af selveste Ridley Scott ("Alien: Covenant").

"Sværdet i stenen" har endnu ingen officiel premieredato. 

Kommentarer

Horror-instruktør laver Disneys "Sværdet i stenen"-remake

    Log ind for at deltage i diskussionen