Hov! Nyheden om "Star Trek 4" kom bag på filmens egne skuespillere

Hvad er det nu, man siger? Man skal ikke sælge panden, før klingonen er skudt...

I sidste uge fik vi omsider officielt nyt om den næste "Star Trek"-film – produceren J.J. Abrams kunne fortælle, at han og "WandaVision"-instruktøren Matt Shakman laver en 4. "Star Trek"-film med Chris Pine i rollen som Enterprise-kaptajnen James T. Kirk.

Derudover fastslog Abrams, at resten af skuespillertruppen fra de tre forgangne "Star Trek"-film (senest "Star Trek Beyond" fra 2016) også vender tilbage, og at filmen derudover vil byde på en flok nye, prominente karakterer.

Men noget tyder på, at Abrams og Co. havde lidt for meget warp-fart på, da de offentliggjorde detaljerne om den næste "Star Trek"-film, for ifølge The Hollywood Reporter så havde Pine og Co. faktisk ingen anelse om, at de snart skal gentage deres ikoniske "Star Trek"-roller – altså, indtil Abrams' tale i sidste uge.

Læs også: Simon Pegg håber stadig på at lave "Star Trek 4"

Flere kilder fortæller det store nyhedsmedie, at skuespillerne Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg, Karl Urban, Zoe Saldana og John Cho (som hhv. spiller Kirk, Spock, Scotty, McCoy, Uhura og Sulu i de nyere "Star Trek"-film) og deres agenter ikke anede, at en ny "Star Trek"-film ville blive annonceret i sidste uge, eller at skuespillerne ville blive nævnt direkte som medvirkende i den kommende film.

Derudover kom det også bag på skuespillerne og deres repræsentanter, at den unavngivne "Star Trek 4" efter planen går i produktion til efteråret.

Forhandlingerne med skuespillerne er altså åbenbart ikke gået i gang endnu, og Pine er nu den første, som filmselskabet Paramount er ved at udarbejde en kontrakt med, da man ikke føler, at projektet kan få luft under (rumskibs)vingerne uden "Wonder Woman"-stjernen med om bord.

THR skriver også, at hverken filmens manuskript eller budget er helt på plads endnu. Man kan således godt frygte, at projektet kan ryge ind i noget turbulens, når nu skuespillerne snildt kan forhandle endnu større lønsedler, fordi filmselskabet allerede har lovet folk, at skuespillerne altså dukker op i den nye "Star Trek"-film.

Vi bliver forhåbentlig snart klogere på projekts status. Herunder kan I øvrigt se Moovy TV's eksklusive video-interviews med de skuespillere, som måske (måske ikke) vender tilbage i den næste "Star Trek"-film, og som bl.a. diskuterer deres egne idéer til netop "Star Trek 4":

Kommentarer

Hov! Nyheden om "Star Trek 4" kom bag på filmens egne skuespillere

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen