Hugh Grant er skurken i ny "Dungeons & Dragons"-film

"It"-stjernen Sophia Lillis og "Bridgerton"-skuespilleren Regé-Jean Page medvirker også i den kommende fantasy-film.

Mens den første "Dungeons & Dragons"-film fra 2000 anses for at være en af filmhistoriens største bommerter, så gør folkene bag den kommende "Dungeons & Dragons"-film et bravt forsøg på at hyre så mange store kapaciteter foran og bag kameraet, at det er svært at forestille sig, at den nye film ligeledes ender som en historisk fadæse.

Stjerner som Chris Pine ("Star Trek Beyond"), Michelle Rodriguez ("Fast & Furious 8") og Regé-Jean Page ("Bridgerton") har allerede sagt ja til at medvirke i den nye "Dungeons & Dragons", og nu er yderligere to kendte navne blevet føjet til rollelisten: Hugh Grant og Sophia Lillis.

19-årige Lillis fik sit store gennembrud i "It", hvori hun spillede den unge Beverly Marsh. Vi ved endnu ikke, hvilken rolle Lillis får i "Dungeons & Dragons", mens Deadline kan bekræfte, at den garvede Hugh Grant ("The Undoing") skal spille filmens skurk.

Læs også: Hugh Grant vil gerne lave en deprimerende "Notting Hill 2"

Ligesom den første "Dungeons & Dragons"-film er den nye baseret på Hasbros vildt populære rollespil af samme navn, der har fortryllet millioner af fans i snart 50 år, og som er gennemsyret af fantasy-varemærker som drager, troldkvinder og riddere.

Instruktøren bag den oprindelige "Dungeons & Dragons"-film, Courtney Solomon, er også med om bord på den nye film som producer, idet han ejer filmrettighederne til fantasy-franchisen.

Den nye film instrueres (og skrives) til gengæld af makkerparret John Francis Daley og Jonathan Goldstein, som tidligere har lavet komedierne "Vacation" og "Game Night", og som i fællesskab arbejdede på manuskriptet til "Spider-Man: Homecoming".

Hvis filmmagerne ruller deres terninger ordentligt, så lander "Dungeons & Dragons" i biograferne i maj 2022.

Kommentarer

Hugh Grant er skurken i ny "Dungeons & Dragons"-film

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen