Hugh Grant vil gerne lave en deprimerende "Notting Hill 2"

Skuespilleren har en helt særlig og temmelig trist idé til en mulig toer.

Takket være film som "Fire bryllupper og en begravelse", "Love Actually" og "Notting Hill" er den charmerende, engelske skuespiller Hugh Grant nærmest blevet synonym med ordet romcom.

Alle de tre film blev i øvrigt skrevet af den evige romantiker Richard Curtis, men et nyt interview peger på, at Grant ikke er nær så romantisk som sin faste samarbejdspartner.

Under et Q&A-interview om HBO-serien "The Undoing" havde Grant i hvert fald en noget radikal og sørgmodig idé til en fortsættelse til den romantiske komedie "Notting Hill", hvori Grant spillede en gemen boghandler, der faldt pladask for en Hollywood-superstjerne spillet af Julia Roberts:

"Jeg kunne godt tænke mig at lave en fortsættelse til en af mine egne, romantiske komedier, som viser, hvad der sker, efter filmen er slut. Jeg vil gerne vise, at den positive slutning var en løgn.

"Jeg og Julia [Roberts] og den frygtelige skilsmisse. Med virkelig dyre advokater, kampe om forældremyndigheden over børnene, floder af tårer... Evige, psykologiske sår. Jeg ville elske at lave den film."

Læs også: Keira Knightley aner ikke, hvorfor "Love Actually" er så populær

Førnævnte "Love Actually" fik en slags fortsættelse for få år siden i form af en lille kortfilm, og en af tidens største trends i Hollywood er at lave fortsættelser til halvgamle film.

Derfor er det ikke usandsynligt, at Grant, Roberts og Curtis en dag kaster sig over "Notting Hill 2".

Men i disse triste, uforudsigelige tider er det knap så sikkert, at Grant får sit ønske opfyldt om en decideret nedtrykkende "Notting Hill 2".

Kommentarer

Hugh Grant vil gerne lave en deprimerende "Notting Hill 2"

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen