Hugh Jackman: Ryan Reynolds bør Oscar-nomineres for sin præstation i "Deadpool"

Skuespillerne Hugh Jackman og Ryan Reynolds har været gode venner, lige siden de sammen indspillede "X-Men Origins: Wolverine" fra 2009, hvori Reynolds for første gang spillede den supersarkastiske superhelt Deadpool, før han sidste år fik sin egen film med "Deadpool".

"Jeg har aldrig før grint så meget af en film fra start til slut," konstaterer Jackman om "Deadpool", der blev Golden Globe-nomineret til Bedste film.

Reynolds' præstation blev også nomineret til en guldlakeret, globusformet statuette, og Jackman mener også, at Reynolds fortjener en Oscar-nominering:

"Jeg har været ude og føre valgkamp på hans vegne. Jeg synes, han bør nomineres til alt. Det, han gør, er ikke nemt. Hvis I vidste, hvor meget han selv har skrevet og gjort for at skabe filmens tone... Jeg tager hatten af for ham."

Kan en superheltefilm vinde Oscar for Bedste film?

Variety spørger også Jackman, om han føler, det er på tide, at en superheltefilm bliver Oscar-nomineret til Bedste film. Dertil svarer den 48-årige australier:

"Dengang jeg var vært på Oscar-showet, blev [The Dark Knight] ikke nomineret, og det skabte stor debat. Genren udvikler sig. Det er en tilsnigelse at påstå, at det er uretfærdigt... Vi er glade, og vi laver film. Men jeg elsker, når en fyr som Ryan bliver anerkendt."

Jackman er også vild med ideen om en Deadpool/Wolverine-film, men han gentager dog, at han satser på at efterlade rollen som Wolverine i skabet ovenpå "Logan", der har biografpremiere 2. marts.

Ryan Reynolds vender også tilbage i "Deadpool 2" i 2018, og 24. januar finder vi altså ud af, om Reynolds' livlige kraftpræstation bliver Oscar-nomineret.

Kommentarer

Hugh Jackman: Ryan Reynolds bør Oscar-nomineres for sin præstation i "Deadpool"

 • ★★★★0

  Nuvel, Ryan Reynolds leverer da en fin og underholdende præstation, men jeg har svært ved at se, at den skulle være noget ekstraordinært eller noget der fortjener de helt store priser.

  Kruse 9-01-17 15:20

 • ★★★★0

  Måske på et svagt år, men ellers ikke. Jeg tvivler i det hele taget på der kommer en præstation i denne genre mere, der kan høste større priser, som Ledger gjorde i TDK. 

  Babo 9-01-17 15:26

 • ★★★★★★0

  Du har altid sådan en opløftende og optimistisk holdning :-P

  OT: Hmm, Reynolds var da god og har en fin karisma. Jeg synes han gør det man oftest ser ham gøre og det gør han godt. Jeg har det dog nok som Kruse, at jeg har svært ved at se, at den præstation ligefrem skulle være noget ekstraordinært i forhold til priser.

  T. Nielsen 9-01-17 15:35

 • ★★★★★★1

  Det ville dog ikke være første gang, at en skuespiller får en Oscar for noget vedkommende ikke "fortjener", hvordan man så end opgører det. :)

  Zero Cool 9-01-17 15:43

 • ★★★0

  DET ER UHØRT!! Vinderen skal være sort i år.

  MOVIE1000 9-01-17 16:39

 • ★★★★0

  Nej Albino!

  Elwood10-01-17 13:51

 • 1

  Hmm. Et man crush der har fået lov at gære lidt for længe tilsyneladende. Men ellers er jeg enig i grundtanken om at nominere flere komedie-bårne præstationer ved Oscaren. Det sker så ufattelig sjældent, hvilket jeg aldrig har forstået.

  Oberst Kurtz10-01-17 16:19

 • ★★★★★★1

  Særligt hvis det er sandt, at komedie er det sværeste at spille (læste jeg engang noget om)?

  T. Nielsen10-01-17 16:58

 • 0

  Ja jeg plejer at sige, at du har gode chancer for at få en komiker til at funkle i en dramatisk rolle, og du har dårlige den anden vej rundt - selv de største dramatiske skuespillere kæmper ofte med at omfavne komediespillet.

  Oberst Kurtz10-01-17 22:58

 • ★★★★★★1

  Det er en god måde at stille det op på Oberst. Det er en forklaring der enkelt sætter det op så det er til at forstå.

  T. Nielsen10-01-17 23:02

 • ★★★★0

  Russel Crowe var godt eksempel. Fungerede ikke helt overbevisende i 'Nice Guys' og besad bare ikke komisk timing. Gosling var bedre. 

  Babo10-01-17 23:21

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen