"I, Tonya"-instruktør laver miniserie om Pamela Anderson og Tommy Lee

Engelske Lily James og Marvel-stjernen Sebastian Stan er på plads til at spille titelrollerne i "Pam & Tommy".

Streamingtjenesten Hulu planlægger efter sigende en biografisk miniserie om 90'er-kendisparret Pamela Anderson og Tommy Lee. Det skriver Deadline.

Serien vil kredse om parrets turbulente forhold i midt-90'erne, hvor "Baywatch"-stjernen Anderson og Mötley Crüe-trommeslageren Lee blev spontant gift, efter de blot havde kendt hinanden i omtrent fire dage.

Senere i ægteskabet blev Lee anholdt for hustruvold, hvilket kostede ham fire måneders fængsel, men parrets privatliv fyldte især i medierne, da et sextape fra deres bryllupsrejse blev lækket.

Hele den sag kommer også til at indgå i projektet, der til hovedrollerne har sikret sig Lily James og Sebastian Stan som henholdsvis Pamela Anderson og Tommy Lee.

Læs også: Pamela Anderson kunne ikke fordrage "Baywatch"-filmen

Lily James kendes måske især fra sin titelrolle i "Eventyret om Askepot" og optrædener i bl.a. "Downton Abbey", "Baby Driver" og "Mamma Mia! Here We Go Again", mens Stan siden 2011 har kunnet ses i Marvels film som Bucky Barnes/The Winter Soldier og til næste år er aktuel med "The Falcon and the Winter Soldier".

Udover James og Stan er komikeren Seth Rogen endvidere udset til at spille manden, der stjal og lækkede Anderson og Lees sexvideo.

Bag serien står australske Craig Gillespie, som i 2017 begik "I, Tonya", hvor Sebastian Stan også spillede en af de centrale roller. Gillespie er desuden på vej med Disney-eventyret "Cruella", som muligvis ender med at blive udgivet på streamingtjenesten Disney+.

"Pam & Tommy" forventes at lande på otte afsnit i alt, og optagelserne skulle begynde til foråret.

Kommentarer

"I, Tonya"-instruktør laver miniserie om Pamela Anderson og Tommy Lee

 • ★★★1

  Lily James er da alt for sød og pæn til at spille Pamela Anderson.

  Ikke ment som en kritik mod Lily James skuespiller evner. 

  Essal20-12-20 09:41

 • ★★★★1

  HA! Har allerede VHS'en (..var dén ikke med i en udgave af P(ige)S(pecial)DK engang i 90'erne?)

  EDIT: Oh dear..

  Gasivodo23-12-20 01:38

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen