Ikke så elementært? "Sherlock Holmes 3" er blevet udskudt

Robert Downey Jr. og Jude Law vender tilbage til de ikoniske roller, men ikke lige forløbig.

Tredje del af "Sherlock Holmes"-filmserien var planlagt til at udkomme 25. december 2020, men er nu blevet udskudt til 22. december 2021. Til den tid er der altså gået et helt årti, siden toeren udkom i 2011.

Der er flere årsager til, at filmen er blevet udskudt. Robert Downey Jr. har blandt andet haft travlt med rollen som Iron Man, og det kan have haft en indflydelse på det lange mellemrum mellem filmene. Men nu er der kommet andre grunde til, at "Sherlock Holmes 3" er blevet forsinket.

Både Downey Jr. og Jude Law vender tilbage som Sherlock og Watson, men filmseriens instruktør, Guy Ritchie, er endnu ikke blevet nævnt i nogle rapporter. Ritchie har haft travlt med andre filmprojekter såsom "Aladdin" og "Bush" og har derfor ikke haft tid til at arbejde på "Sherlock Holmes 3". Det er derfor sandsynligt, at Warner Bros. har udskudt filmen for at give Ritchie tid til at færdiggøre sine igangværende projekter.

Udover det har filmen også adskilige manuskriptforfattere, der har haft problemer med at samle trådene fra toeren. Der har været en masse omskrivninger af manuskriptet, og udskiftningerne af forfattere har også bidraget til forsinkelsen af filmen.

Kommentarer

Ikke så elementært? "Sherlock Holmes 3" er blevet udskudt

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen