"Indiana Jones 5" får ny manuskriptforfatter - og optagelserne skubbes i op til et år

Jonathan Kasdan, der leverede manuskriptet til "Solo: A Star Wars Story", erstatter David Koepp, som skrev historien til den udskældte "Krystalkraniets kongerige".

Steven Spielbergs unavngivne 5. film om den piskesvingende arkæolog Indiana Jones – med Harrison Ford tilbage i hovedrollen – har fået ny manuskriptforfatter.

Efter sigende skal Jonathan Kasdan, der sammen med sin far Lawrence skrev historien til "Star Wars"-spin-offen "Solo: A Star Wars Story", overtage forfattertjansen efter David Koepp, som oprindeligt var udset til at udfærdige manuskriptet til det, der formodes at blive Fords svanesang, når det kommer til at portrætterere den formidable eventyrer og kvindebedårer.

En 78-årig Indiana Jones?

Det vides endnu ikke, om Kasdan blot skal finpudse Koepps eksisterende materiale, eller om der er tale om en total omskrivning, således at den nye forfatter skal starte helt forfra med filmens manus.

Lucasfilm har i skrivende stund dog endnu ikke officielt bekræftet, at David Koepp erstattes af Jonathan Kasdan.

Omrokeringen betyder ifølge Variety også, at optagelserne til "Indiana Jones 5" ikke som planlagt starter i april 2019, men skubbes flere måneder eller helt op til et år, eftersom også Spielberg og Ford har en række andre projekter i kalenderen. Hvis optagelserne først går i gang i 2020, vil Harrison Ford da være fyldt 78 år.

Kommentarer

"Indiana Jones 5" får ny manuskriptforfatter - og optagelserne skubbes i op til et år

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen