Ingen slettede scener på Blu-ray-udgaven af "The Rise of Skywalker"

Til gengæld får fans en masse andet ekstramateriale at mæske sig med i forbindelse med udgivelsen af Skywalker-sagaens afsluttende kapitel.

Nu varer det ikke længe, før fans af "Star Wars: The Rise of Skywalker" kan fuldende samlingen og nyde de spektakulære rumkampe og episke lyssværdsdueller i hjemmebiografen.

Vanen tro bliver Blu-ray- og dvd-udgivelserne udstyret med en masse ekstramateriale om filmens tilblivelse, men i modsætning til tidligere indeholder skiverne ikke umiddelbart nogen slettede scener.

Til gengæld får man en dokumentar i spillefilmslængde med titlen "The Skywalker Legacy", der i bedste making of-stil tager publikum med bag kulisserne. Derudover indeholder udgivelsen featuretter med titler som "Aliens in the Desert", "Pasaana Pursuit: Creating the Speeder Chase", "Warwick & Son" samt "Cast of Creatures".

"The Rise of Skywalker" udkommer digitalt 17. marts, mens de fysiske udgaver på 4K UHD, Blu-ray og dvd kan erhverves fra 31. marts. I USA vel at mærke. Selvsamme dato bliver det ligeledes muligt at eje samtlige episoder i Skywalker-sagaen på 4K UHD for første gang. 

Det er i skrivende stund uvist, præcis hvornår filmen udkommer fysisk her til lands, men i Storbritannien hedder datoen 20. april, så mon ikke fans skal holde godt øje med netop dette tidspunkt...

Kommentarer

Ingen slettede scener på Blu-ray-udgaven af "The Rise of Skywalker"

 • 0

  Får man mon danske undertekster på 4K-skiverne? 

  Nickell20-02-20 20:40

 • 0

  Hvis man kigger på Cdon.com, udkommer Rise of Skywalker den 5. april. 

  Finderup197821-02-20 13:27

 • ★★1

  Hvis man kigger på Cdon.com, udkommer Rise of Skywalker den 5. april. 

  Sidst jeg kiggede på CDON stod der 4. maj som midlertidig releasedato. Skal derfor nok tages med et gran salt :)

  Thomas Fenger21-02-20 16:17

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen