"Insidious 5" går snart i produktion

Og Patrick Wilson vender tilbage til gyserfranchisen – bag kameraet.

Siden den første "Insidious" udkom tilbage i 2010 og skræmte livet af os (særligt dens dæmon med det ildrøde ansigt) har vi fået tre fortsættelser, der alle har høstet fine anmeldelser og klaret sig godt ved billetlugerne – inklusive "Insidious: Chapter 3", som vi anmeldte for syv år siden her på Moovy.

Og som vi rapporterede tilbage i oktober, så bliver den 5. "Insidious"-film instrueret af skuespilleren Patrick Wilson ("Aquaman", "Watchmen"), som således debuterer som instruktør.

Wilson vil angiveligt også optræde foran kameraet i filmen, ligesom han optrådte i tre af de tidligere "Insidious"-film som familiefaren Josh, der tager på en farefuld rejse til åndernes rige for at finde sin forsvundne søn.

Læs også: Videnskabeligt studie fastslår: Disse er de mest uhyggelige gysere nogensinde

Wilson samarbejder også med manuskriptforfatteren Scott Teems ("Halloween Kills") og den australske gysermaestro Leigh Whannell ("Saw", "The Invisible Man") på projektet. Og i et nyt interview med Screen Rant kommer Wilson med en statusopdatering:

"Vi er netop nu ved at lede efter locations, og optagelserne går i gang til foråret. Jeg er ekstremt passioneret omkring projektet, og jeg har været all-in, siden jeg først hørte idéen til filmen.

"Jeg og Scott Teems har arbejdet meget på filmen. Og Leigh Whannell har virkelig hjulpet meget. Jeg har lavet meget med filmselskabet Blumhouse, og jeg er glad for, at der er en gruppe hjælpsomme og trygge folk, der af en eller anden grund har sat deres lid til mig."

Hvis "Insidious 5" går i produktion til foråret, er det ikke utænkeligt, at filmen udkommer til halloween i år – altså slut-oktober.

Kommentarer

"Insidious 5" går snart i produktion

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen