Instruktør Doug Liman overtager "Gambit" med Channing Tatum

Filmen om tegneseriefiguren Gambit har nu efter alt at dømme fået en ny instruktør, efter at Ruper Wyatt forlod projektet (naturligvis pga. "kreative uenigheder"). Den nye instruktør bliver Doug Liman, som tidligere har instrueret de eksplosive actionfilm "Edge of Tomorrow", "Mr. & Mrs. Smith" og "The Bourne Identity".

Channing Tatum ("Magic Mike") har fået rollen som mutanten Gambit, som er en del af X-Men-universet. Hans mutationer har givet ham den særlige evne at kunne lave ting af kinetisk energi (med tankens kraft), blandt andet spillekort, som han kaster efter sine fjender. Figuren har tidligere optrådt i "X-Men Origins: Wolverine", hvor han blev spillet af Taylor Kitsch ("John Carter"), men den film vil sandsynligvis blive ignoreret.

Filmen er sat til at have premiere allerede 7. oktober 2016, så Liman, Tatum og resten af holdet bag filmen får ganske travlt de kommende måneder.

Kommentarer

Instruktør Doug Liman overtager "Gambit" med Channing Tatum

  • ★★★★★0

    Bestemt en kompetent actionfilminstruktør. Ikke noget tosset valg. 

    Kruse16-11-15 13:02

  • ★★★★★★0

    Den film må da næsten blive flyttet. Den står til udgivelse til næste år, men de er ikke engang begyndt at filme endnu og der må være bunkevis af post production også.

    Zero Cool16-11-15 13:09

  • 0

    Hmm - nu har jeg godt nok også levet under en sten, men det er første gang, at jeg hører at det er Tatum, der står med rollen. Ansigtsmæssigt vil jeg mene, at det passer ganske glimrende - synes dog han er lige liiidt meget af et muskelbundt i forhold til hvordan jeg mindes Gambit er.

    moulder66617-11-15 07:32

  • ★★★★★★0

    Jeg er ret skuffet over, at de ikke bruger Taylor Kitsch igen. Man kan sige meget skidt om den første Wolverine-film, men han gjorde det godt som Gambit.

    Zero Cool17-11-15 10:30

  • 0

    kan være at de kan få Wolverine Hugh Jackman med i filmen?

    Kay17-11-15 17:46

  • ★★★★★0

    Det er helt utroligt. Jeg ved, at jeg har set Wolverine-filmen engang, men husker så godt som ingenting fra den, selv når folk eksplicit fortæller det. Jeg vidste fx ikke, Taylor Kitsch havde været med i den film som Gambit, før jeg skrev nyheden. Alligevel er jeg ikke fristet til at gense den. 

    Lars!17-11-15 17:53

  • ★★★★★★0

    Kay, måske nok. Den sidste Wolverine-film kommer i 2017, så måske kan de få Jackman med på vognen i en cameo. Efter Wolverine-filmen stopper han jo.

    Zero Cool17-11-15 18:04

  • 0

    Ikke jeg tror Tatum ikke vil gøre det godt. Men Kitsch fik rollen først, og leverede godt :)

    Geekalot17-11-15 18:10

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen