Instruktør bekræfter: "Jumanji 4" er på vej

Jake Kasdan bekræfter, at det næste "Jumanji"-filmeventyr er røget i støbeskeen.

"Jumanji: Welcome to the Jungle" og "Jumanji: The Next Level" har tilsammen indtjent godt 1,8 mia. dollars på verdensplan, og den oprindelige "Jumanji" fra 1995 med Robin Williams blev i sin tid også en stor, finansiel succes.

Derfor er det ikke overraskende, at endnu en "Jumanji"-film er på vej, og instruktøren bag de to seneste kapitler, Jake Kasdan, sætter sig nok en gang i instruktørstolen. Over for Collider fortæller Kasdan:

"Vi er lige begyndt at diskutere den næste film, men sandheden er, at vi knap nok er gået i gang. Samtalerne startede lige før, at denne globale katastrofe startede, og vi fortsætter, så snart alle er kommet på fode igen.

"Alle på holdet elsker at arbejde sammen, og vi har nydt at lave filmene. Det, der er vigtigst for mig, er, at en fortsættelse kan stå på egne ben og være spændende i sig selv ligesom de foregående film."

Kasdan og Co. går altså først for alvor i gang med projektet, når coronapandemien er kommet mere under kontrol. Du kan i øvrigt snart se Moovy TV's eksklusive interviews med flere af skuespillerne fra "Jumanji: The Next Level". Herunder er en kort forsmag:

Kommentarer

Instruktør bekræfter: "Jumanji 4" er på vej

  • 1

    Sidste film åbnede jo også for en næste. Så hvorfor ikke? :) 

    Ronni Pedersen 9-04-20 17:57

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen