Instruktør fundet til rebootet af "Resident Evil"

Zombie-universet får endnu et skud på det store lærred.

"Resident Evil" har allerede raseret verdens biograflærreder med ikke færre end seks filmfortællinger, der alle havde Milla Jovovich i hovedrollen som zombiedræberen Alice. Nu er den filmserie dog afrundet – "Resident Evil: The Final Chapter", den allersidste film med Jovovich i spidsen, udkom sidste år – og derfor er det selvfølgelig tid til at genstarte hele baduljen.

Constantin Film forbereder for tiden et reboot af sagaen, og her har man sikret sig Johannes Roberts til at skrive og instruere den nye film. Englænderen er manden bag gysere som "The Other Side of the Door" og "The Strangers: Prey at Night" og kreerede ligeledes hajthrilleren "47 Meters Down", der kom i 2017.

Gysermester med som producer

Med på holdet er også horrormesteren James Wan, som producerer zombiefilmen. Wan fungerede i samme kapacitet på dette års "Insidious: The Last Key" og "The Nun" og er senere denne måned selv aktuel med superheltefortællingen "Aquaman".

Man forventer at skyde optagelserne i gang til den nye omgang "Resident Evil" næste år. Der er dog ingen forlydender om, hvorvidt man denne gang kan forvente en tættere lighed med de oprindelige "Resident Evil"-zombiespil – som filmserien faktisk er bygget over. De seks første film var kun løst baseret på de populære videospil, og Jovovichs figur blev således udelukkende opfundet til filmversionen.

Kommentarer

Instruktør fundet til rebootet af "Resident Evil"

 • ★★★★★★0

  Endelig!!!!

  T. Nielsen 7-12-18 11:44

 • 0

  Filmene med Jovovichs havde ikke meget tilfælles med Resident Evil I, II og III til playstation. Der er ellers godt med materiale til noget effektiv suspense/horror.

  Bobby Long 7-12-18 13:22

 • ★★1

  Den første Resident Evil film, var efter min mening mega fed og med et mega cool soundtrack.

  Men derefter blev det kun sjovt at se, for at finde ud af om de virkelig kunne blive dårligere ind den forrige:-/ . Lidt en skam, for når man ser ekstra materialet, blev der faktisk lavet en del med praktiske effekter og det hele.

  Weird_J 7-12-18 17:03

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen