Instruktør fundet til superheltefilmen "The Flash"

Det ser ud til at blive Seth Grahame-Smith, der får æren af at bringe superhelten The Flash til det store lærred. Grahame-Smith har ikke tidligere instrueret, men har til gengæld haft stor succes med sine bøger "Abraham Lincoln: Vampire Hunter" og "Pride and Prejudice and Zombies". For tiden arbejder han med at skrive manuskriptet til "Lego Batman".

Tidligere var Phil Lord og Christopher Miller ("The Lego Movie") tilknyttet "The Flash", men de er nu gået videre til at arbejde med "Star Wars"-filmen om Han Solo.

Karakteren "The Flash", som normalt går under navnet Barry Allen, vil blive spillet af Ezra Miller og forventes at blive introduceret allerede i Zack Snyders "Batman v Superman: Dawn of Justice" som optakt til filmen, der skal samle DC Comics' superhelte i "Justice League Part 1". Hvis alt går efter planen, vil "The Flash" få sin egen film til foråret 2018.

Kommentarer

Instruktør fundet til superheltefilmen "The Flash"

  • ★★★★★★0

    Ud fra originalartiklen, er han vel kun i forhandlinger til at ta' jobbet, men har ikke fået det endnu, eller overser jeg et eller andet? :)

    Zero Cool 6-10-15 10:04

  • ★★★★★0

    Du er nok inde på noget. Dog var de heller ikke blege for at skrive: "'The Flash' Movie Finds Its Director". 

    Lars! 6-10-15 11:05

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen