Instruktør har ikke final cut på "Blade Runner 2"

Når "Blade Runner 2" rammer biograferne i oktober næste år, har instruktøren Denis Villeneuve – på samme måde som Ridley Scott og den oprindelige film fra 1982 – ikke det sidste ord i klippefasen. Det fortæller filmens instruktør Denis Villeneuve: "Jeg har ikke final cut på den. Det, jeg har indset med final cut, er, at det er det bedste cut."

Den originale "Blade Runner" er kendt for sine talrige udgaver. I 2007 genudgav Ridley Scott den definitive udgave, "Blade Runner: The Final Cut", med sin egen slutning i stedet for studiets kontroversielle "happy ending", som instruktøren til stor ærgrelse ikke havde indflydelse på tilbage i 1982. Villeneuve er dog ikke bekymret for, at noget lignende vil gentage sig:

"Jeg havde ikke final cut på 'Prisoners', men det, du så, var det bedste cut. 'Sicario' er et director's cut, 'Arrival' er et director's cut […] Mit forhold til de mennesker, jeg arbejder med, er meget stærkt."

"Blade Runner 2" får dansk premiere 5. oktober 2017.

Kommentarer

Instruktør har ikke final cut på "Blade Runner 2"

  • ★★★★★0

    Så er det bare med at passe på, at man ikke filmer noget, man absolut ikke vil ha med :p 

    Lars!18-09-16 10:10

  • ★★★★★★0

    Nå, men så kan selskabet vel tjene penge på efterfølgende at smide The Extended Cut, The Speciel Edition, The Ultimate Cut, The Ultimate Speciel Edition Cut, The Fanboy Cut, The Final Cut, The Cute Cut, The Happy-Go-Lucky cut osv på markedet i årene der kommer.

    T. Nielsen18-09-16 10:14

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen