Instruktør laver første film siden den Oscar-nominerede "Winter's Bone"

Den lille indie-film "Winter's Bone" blev i 2011 nomineret i fire Oscar-kategorier og sendte sin hovedrolle Jennifer Lawrence godt på vej mod Hollywoods første klasse. Tingene har dog stået anderledes stille for filmens instruktør – indtil nu.

Debra Granik er nemlig endelig på vej med sin første spillefilm efter "Winter's Bone", der har titlen "My Abandonment" med Ben Foster ("Hell or High Water") og teenageren Thomasin McKenzie ("Hobitten: Femhæreslaget") i de centrale roller.

Præmissen til "My Abandonment" lægger op til en eksistentiel fortælling om den 13-årige pige Caroline, der sammen med sin far, Will, lever en fredfyldt tilværelse midt i regnskoven Forest Park nær Portland, indtil de en dag bliver bliver opdaget af myndighederne. Derfra starter en svær omstilling i bestræbelserne på at finde et sted, de kan kalde deres, iblandt resten af civilisationen.

Det kan umiddelbart lyde som et tematisk afkom af de to indie-hits "Captain Fantastic" og "Room". Vigtigst er dog, at Debra Granik efter flere forsøg med blandt andet at filmatisere "Pippi Langstrømpe" langt om længe har samlet grundstenene til at følge op på "Winter's Bone".

Kommentarer

Instruktør laver første film siden den Oscar-nominerede "Winter's Bone"

 • 0

  Synes plottet lyder lidt kedeligt. Det er set så mange gange her på det sidste. Og ja, det er vel socialrealisme som Winter's Bone. En film jeg i øvrigt fandt utrolig opblæst. Havde jeg nu set den uden omtale først, så havde jeg nu nok fundet det en fin lille perle.
  Men den var bare blæst op til at være et mesterværk og noget helt, helt særligt. Og det kunne den slet ikke bære.

  Så denne film bliver vist bare en jeg ser, når den kommet på BD. Måske endda først når den kommer på en streamingtjeneste.

  Nagash24-02-17 22:05

 • ★★★★0

  Synes plottet lyder rigtig fint, og er også rigtig glad for Winter's Bone. Har altid og vil altid være glad for eksistentielle coming of age dramaer, og indiefilm har ofte også en stemning som de store film ikke helt kan ramme på samme måde, så jeg ser da med glæde frem til denne film =)

  David Lund24-02-17 22:12

 • ★★★★★★0

  Winter's Bone var i hvert fald en fin lille film. Så jeg er nysgerrig efter mere fra instruktøren. 

  T. Nielsen24-02-17 22:15

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen