"It Takes Two": Film og tv-serie baseret på det succesfulde videospil er på tegnebrættet

Det kulørte og Pixar-agtige videospil har allerede vundet adskillige prestigefyldte priser – mon tv-serien og/eller filmatiseringen kan gøre kunsten efter?

Det kom som lidt af en overraskelse, da det svenske videospil "It Takes Two", som blev udtænkt af bl.a. Josef Fares (skuespilleren Fares Fares' lillebror), sidste år blev kåret som Årets spil i forbindelse med The Game Awards-uddelingen.

Spillet sejrede foran store franchise-titler som "Resident Evil Village" og "Ratchet & Clank: Rift Apart" samt det kritikerroste skydespil "Deathloop", og "It Takes Two" triumferede samtidigt i kategorierne Årets familiespil og Årets multiplayer-spil.

Så på sin vis er det intet under, at Hollywood har ringet til førnævnte Fares og spurgt, om han ikke er frisk på at lave en tv-serie eller en spillefilm baseret på det prisbelønnede og storsælgende videospil – godt 3 mio. eksemplarer af spillet er i skrivende stund blevet solgt på verdensplan.

Læs også: Oscar Isaac skal spille Solid Snake i "Metal Gear Solid"-filmen

Variety skriver, at Hazelight Studios sammen med selskabet dj2 Entertainment arbejder på både en tv-serie og en film med afsæt i "It Takes Two".

Spillet – som vel at mærke ikke kan spilles alene, men udelukkende af to personer samtidigt enten online eller foran den samme konsol og dertilhørende fladskærm – handler om forældrene Cody og May, hvis ægteskab er godt på vej til at bryde sammen.

Da deres datter, Rose, indser, hvad der foregår, kommer hun uforsætligt til at forhekse forældrene, som omdannes til små dukker, der sammen skal kæmpe sig igennem en række fantasifulde verdener og lære at samarbejde igen, hvis de skal forvandles tilbage til mennesker og samtidigt undgå, at deres datter løber hjemmefra.

Manuskriptforfatterne bag videospilfilmen "Sonic the Hedgehog", Pat Casey og Josh Miller, arbejder p.t. på "It Takes Two"-filmen/serien. Som man kan fornemme, er hverken d'herrer eller Fares sikker på endnu, om de skal producere en længere tv-serie eller en enkeltstående spillefilm baseret på "It Takes Two".

En trailer til spillet kan ses herunder:

Kommentarer

"It Takes Two": Film og tv-serie baseret på det succesfulde videospil er på tegnebrættet

  • 1

    Et super godt spil. Jeg er ved at genemføre det med min dreng. Der er mange timers historie og varierende gameplay i dette her spil :)

    Ronni Pedersen 4-02-22 07:55

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen