"It"-producer bliver ny chef for DC Films

Warner Bros. laver endnu en gang større ændringer hos DC Films i jagten på superheltesucces.

Efter storfilmen "Justice League" skuffede såvel kritisk som ved billetlugerne, har det ligget i kortene, at der var ændringer på vej hos DC Films, som filmstudiet Warner Bros. står bag. Studiet havde tidligere sat Geoff Johns og Jon Berg til at overvåge filmproduktionerne i kølvandet på skuffelsen "Batman v Superman: Dawn of Justice", men Berg har forladt sin stilling for en anden, og Johns er blevet givet en rådgiverrolle i stedet.

Warner Bros. har efter sigende valgt Walter Hamada til at stå i spidsen for DC Films' produktioner i en rolle som produktionschef. Hamada har tidligere været produktionskonsulent hos New Line, der er ejet af Warner Bros., hvor han stod bag store gyserhit som "Nattens dæmoner", "Annabelle" og "It". Sidstnævnte overgik sågar "Justice League" i antallet af solgte billetter.

Hamada har allerede en stærk forbindelse til DCEU i hans forhold til "Aquaman"-instruktøren James Wan, der har arbejdet med filmskaberen på "Nattens dæmoner"-franchisen og dens spin-off-film. Udover at holde styr på DC-filmene vil han overvåge andre former for tegneseriefilm udenfor DC-universet.

DCEU har hidtil skabt fem film, men kun en af dem, "Wonder Woman", kan siges at være en decideret succes. "Man of Steel" tjente ikke det hjem, som man håbede på. "Batman v Superman: Dawn of Justice" fik enorm stor kritik, og "Suicide Squad" var ligeledes ramt af dårlige anmeldelser.

Kommentarer

"It"-producer bliver ny chef for DC Films

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen