J. J. Abrams løser vigtig "Star Wars: The Force Awakens"-gåde

Mangen en Star Wars-fan kneb en tåre, da ikonet og helten Han Solo mødte sin skæbne i "Star Wars: The Force Awakens". Og mange har spekuleret på, hvorvidt Kylo Ren fra start af havde planlagt sin ugerning. 

Nu sætter filmens instruktør J.J. Abrams ord på den dramatiske scene. Det sker i forbindelse med kommentarsporet til den 3D-udgave af "The Force Awakens", som snart kommer.

"Folk har spurgt mig, om jeg mener, at Kylo Ren bare spillede komedie med Han hele tiden, at han ønskede at dræbe ham fra start af," siger han med henvisning til den scene, hvor de to mødes på en bro på Starkiller Base, og Han forsøger at overtale sin søn til at give slip på ondskaben.

Abrams fortsætter: "Og sandheden er, jeg tror Kylo Ren i det øjeblik faktisk er overbevist om at vende ryggen til den (kraftens mørke side, red.). Som Han siger, udnytter Snoke ham, og jeg tror, at Ben (Kylos oprindelige navn, red.) godt er klar over dette. Men jeg tror ikke, han kan acceptere det. Dybt inde i sig selv er han gået for vidt," udtaler instruktøren. 

Abrams siger endvidere, at han søgte råd fra Lawrence Kasdan, der var med til at skrive filmens manuskript, for at sikre sig, at der var en masse "rå følelser og tvetydighed" i scenen.

Næste Star Wars-film, "Rogue One: A Star Wars Story", får premiere 14. december, og "Star Wars VIII" kommer i december 2017.

Kommentarer

J. J. Abrams løser vigtig "Star Wars: The Force Awakens"-gåde

    Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen