J.J. Abrams står bag ny original sci-fi-serie

Abrams vender for første gang i 10 år tilbage som tv-skaber og tv-forfatter. 

J.J. Abrams har i det sidste årti udforsket galaksen på det store lærred med "Star Trek" og "Star Wars". Instruktøren har planer om endnu en tur i rummet med et nyt originalt tv-manuskript, som lige nu bliver tilbudt til forskellige tv-kanaler. Abrams har selv skrevet manus og vil producere serien gennem sit eget selskab, Bad Robot.

HBO og Apple er de mest ivrige efter at få Abrams-serien i hus, som går under arbejdstitlen "Demimonde". Serien vil omhandle en familie bestående af en mor, der arbejder som videnskabskvinde, og hendes mand og unge datter, der alle ender i en frygtelig trafikulykke. Moren ender i koma, og derefter begynder datteren at grave gennem sin mors eksperimenter i kælderen og ender med at transportere sig selv til en anden verden, som er i kamp med en uhyggelig undertrykkende kraft. Hendes far følger derefter med hende ind i den nye verden.

"Star Wars: The Force Awakens"-instruktør J.J. Abrams har mest haft travlt med film på det seneste, men er ikke fremmed overfor tv-mediet, da han har været medskaber på serierne "Felicity", "Alias", "Lost" og "Fringe". I de senere år har Abrams også arbejdet som tv-producer på serier såsom HBO's "Westworld" og den kortlivede Cameron Crowe-serie "Roadies". Næste producer-projekt for Abrams er den kommende Stephen King-serie "Castle Rock".

Abrams er desuden blevet rekrutteret til at vende tilbage til "Star Wars: Episode IX", efter instruktør Colin Trevorrow blev sat af posten. Abrams skal instruere filmen og skrive manuskriptet sammen med manusforfatter Chris Terrio ("Argo"). J.J. Abrams er også producer på Quentin Tarantinos "Star Trek"-projekt og den kommende film i "Cloverfield"-universet.           

Kommentarer

J.J. Abrams står bag ny original sci-fi-serie

  • ★★★★0

    Omni J.J. Abrams Løsningen på alt, der står i stampe - eller måske bare på ALT?

    Igen, havde jeg et fornuftigt alternativ, så.. skrev jeg nok ikke bare herinde ;-)

    Gasivodo17-01-18 21:26

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen