Jackass-holdet har haft hospitalsregninger for mere end 150 millioner kroner!

Alligatorbid, hjerneblødninger og brækkede knogler. Virkelig mange brækkede knogler...

Det er dyrt at være i showbiz. I hvert fald hvis man har gjort det til en levevej at gøre skade på sig selv og sine venner i den ene mere absurde situation efter den anden.

En ny undersøgelse har gennemgået 79 skader fordelt på seks forskellige medlemmer af "Jackass"-holdet, og det er estimeret, at de seks medlemmers skader samlet set har kostet ca. 24 millioner dollars i hospitalsregninger. Omregnet til danske kroner er det den svimlende sum af 150.000.000 kroner.

Det estimeres yderligere, at hvis man tager alle skaderne i betragtning i hele franchisens historie – inklusive de skader, der måske heller ikke har været indrapporteret – så ender beløbet på omkring 38 millioner dollars, altså næsten 240 millioner danske kroner!

Se også: Første tossede trailer til "Jackass Forever"

På toppen af listen finder vi Johnny Knoxville, der alene har været udsat for skader for mere end 8 millioner dollars. En hjerneblødning forårsaget af et stunt i den kommende "Jackass Forever" til den nette sum af 2,5 millioner dollars har sat ham solidt i førerpositionen.

Andenpladsen tilhører Ehren McGhehey, som har oparbejdet skader for 7,3 millioner dollars, og på tredjepladsen finder vi Steve-O med skader for "blot" 5,2 millioner dollars. Skaderne varierer i omfang fra alligatorbid over forbrændinger til hele 28 brækkede knogler.

"Jackass"-holdet kan prise sig lykkelige for deres gode sygeforsikringer. Men derudover har det (på trods af det astronomiske beløb) ikke været en dårlig forretning for de vanvittige stuntmænd. Til dato har franchisen indtjent over 3 milliarder kroner, og det er endda uden den kommende "Jackass Forever".

"Jackass Forever" blev for nylig udskudt og får derfor biografpremiere i februar 2022. Om skaderne har været pengene værd, må vi får svar på til den tid.

Kommentarer

Jackass-holdet har haft hospitalsregninger for mere end 150 millioner kroner!

 • ★★★★★0

  Jeg kan ikke engang trække på smilebåndet over den franchise. Jeg har siddet og set noget af det, hvor folk har været ved at brække sig af grin, og jeg har været helt upåvirket. Det er ca. det dummeste nogensinde. 

  davenport13-09-21 17:50

 • 1

  Jeg synes, at deres sjoveste stunt er dem, hvor de tager pis på hinanden, eller hvor der sker noget utilsigtet.

  De voldelig og ulækre stunts er ikke noget for mig. 

  Nickell14-09-21 13:23

 • ★★★0

  Jeg synes det er klamt og ækelt.

  Aranyhajú Nyárszépe18-09-21 20:18

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen