James Bond 25: Dansk skuespiller slutter sig til filmen

Samtidig med filmens cast er plottet blevet afsløret.

Flere danske skuespillere har haft fornøjelsen af at medvirke i James Bond-franchisen i større og mindre roller, herunder Mads Mikkelsen, Ulrich Thomsen, Jesper Christensen og Cecilie Thomsen, og nu får en ny dansk skuespiler chancen.

Castet til den kommende 25. Bond-film er således blevet offentliggjort, og her finder man dansk/svenske David Dencik på rollelisten.

Dencik har bl.a. medvirket i danske produktioner som "Der kommer en dag" og "Bedrag" samt en række internationale film og serier, heriblandt den kommende miniserie "Chernobyl" baseret på atomkatastrofen i 1986, hvor David Dencik spiller Gorbachev.

I anmeldelsen af 2. krigsdramaet "Fuglene over sundet" skrev vi her på Moovy om Dencik: "Dencik er i høj grad overbevisende som Arne, den sympatiske jazzmusiker. Man bliver helt varm indeni, når han med sin blide og beroligende stemme siger til sin kone, at 'I Danmark sker den slags ting ikke. Bare tag det roligt.' Som bekendt tager Arne grueligt fejl og er straks tvunget på flugt til Sverige med Gestapo i hælene."

Bond har trukket sig tilbage – men hives ind i ny mission

Foruden den danske nytilkommer til den sejlivede franchise byder "Bond 25" på gamle kendinge som Ralph Fiennes som M, Naomie Harris som Moneypenny, Ben Whishaw som A og Jeffrey Wright som Felix Leiter – samt naturligvis Daniel Craig tilbage i rollen som James Bond.

Samtidig med filmens cast er plottet blevet afsløret:

Bond er ikke længere i aktiv tjeneste og nyder et roligt liv på Jamaica. Idyllen brister dog, da hans gamle ven Felix Leiter fra CIA dukker op og beder om hjælp. Missionen om at redde en kidnappet forskere viser sig at være langt farligere end forventet, og den fører Bond på sporet af en mystisk skurk, som er bevæbnet med ny teknologi.

Den endnu unavngive 25. Bond-film lander i biograferne 8. april til næste år.

Kommentarer

James Bond 25: Dansk skuespiller slutter sig til filmen

Gå til forum-oversigtLog ind for at deltage i diskussionen